Haus toto nie je nič proti tebe, toto je verejný výsmech celej spoločnosti GameForge... A samozrejme, pozriem si screeny zas a zas ide o prachy. Kedy doriti pochopia že cez prachy nevedie cesta k zlepšeniu hry ale treba ísť z opačnej strany - zlepšiť hru a hráči do toho investujú prachy, lebo budú chcieť? 

Súhlasím, že update 3.0 bol asi viac na škodu ako na úžitok. Uvidíme čo prinesie 4.0 a kedy to vôbec príde, keďže to má prísť až po unimergingu a ten nám tu sľubujú už asi rok.
Quoted
NITRO, nehnevaj sa na mňa, ale Lord Edward, Carmen (Desert), Nancy a kopa iných hráčov tu dala návrhov na milú keďveš, a nič z toho ste nevzali do úvahy a neriešili.

Quoted
Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Totizto pri tomto type FS staci naozaj malinko a nespocita to ani sRA

Takze je to predcasne. Nitro:
1. ty si písal v tom zmysle, že nedostávate návrhy, iba každý kritizuje. Ak som ťa nepochopila správe, ospravedlňujem sa.
2. z rozoberania na internete zmeny sami od seba nenastanú a bugy sa sami od seba neodstránia.
Desert:
ok, beriem. V každom prípade musíš uznať, že to pôsobí dosť nekoordinovane - tak, že kým pravá ruka stačí vybrať tašku z kufra auta, ľavá ruka ho zatvára a skončí to úrazom.
Po poslednom update je dosť ťažké hľadať na tom pozitíva...
Quoted
ako ja to ani nejdem komentovať, poviem to tak že každý má na to svoj názor, možme akurát tak iba prísť s nejakým návrhom a to je tak asi všetko

Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH