This post has been edited 1 times, last edit by "LordEdward" (Jan 25th 2012, 8:09pm)

Quoted from "maddam"
- k vynatkom z changelo-u verzie 4.0.0, tu ma zaujala len jedna vec a to "blokovane prazne pozicii pre novych hracov ak na nu leti kolonizacna lod alebo ak je pozicia cielova pri presidleni planety" ak to správne chápem tak keď budem chcieť poslať kolonizáciu, tak bude nový hráč uprednostnený a len tým že pošle skorej kolonizačku (ktorá bude letieť tam kde ja) ja utriem, tak to je fakt super nápad, nechajme nováčikom vlastne všetky voľné pozície k dnešnému dátumu a nenováčkovia by si mohli posielať kolonizačky LEN niekde do 9tej galaxie (prosím)
-všetká česť k diskusii, ale LoneStar možno pre teba nie sú zaujímavé tie novinky, ale možno nemajú slúžiť TOP hráčom. To čo si písal je len o tom, že ty nesúhlasíš s tým, aby aj od teba slabší hráči dostali šancu vyrovnať sa Vám. Alebo podľa teba je fér, keď TOP hráč útočí na slabšieho s letkou, ktorá je v značnej prevahe? Podľa teba by ten slabší sa mal nechať chytiť a zničiť? No ja si to nemyslím, takže ja osobne privítam možnosť úniku.
Možno tie novinky majú priniesť novú krv do hry. Ja som to pochopil tak, že tie novinky majú dodať viac vzrušenia, viac taktických schopností, aby hráči z TOP to nemali tak jednoduché odstreliť slabších, ale aby viac plánovali a robili taktiku na ich odchyt.
Veď doterajšia schéma hry bola asi taká, silný skúsený hráč zaútočil na slabšieho, odstrelil ho a pozbieral trosky. No skúste to teraz!!!
Inak ešte jedna otázka u LoneStar som čítal toto:
hmm no ved uvidime... ale ak mam 100 k LF vymenit za 40% ich povodnej ceny a postavit z toho napr Bombery (co by este relativne mohlo mat vyznam) tak pri prepocte investovanych surovin zistim ze som miesto povodnych cca 4.000 bomberov (cca 100% investovanych surovin) ziskal len cca 1.600 bomberov (cca 40% z povodne investovanych surovin)... tak to radsej pockam nejake
čo to je za možnosť výmeny
ale čo to je výmena!!!

Quoted
TOP hráč útočí na slabšieho s letkou, ktorá je v značnej prevahe? Podľa teba by ten slabší sa mal nechať chytiť a zničiť? No ja si to nemyslím, takže ja osobne privítam možnosť úniku.
Citácia
SLOVENSKO DO TOHO
This post has been edited 1 times, last edit by "Blambo" (Feb 2nd 2012, 5:47pm)
Quoted
A k tebe zoole no fs no fleet ,ako ja som 5 krát na hráča letel čo mal flotilu doma a on nikde tak letím a uhla a to furt .Tak je to potom odvec ked si vie top hráč dat fs a on nie ,to sa bude spoliehať na to že mu letka uhne furt, ja by povedal že nie ma robiť fs tak nie je problém stane sa že človek zabudne ale keď to tam ma 2 týždne tak čo potom .To potom hráči lietajú povedať ,však je to odvec nehovorím keby je na serveri 2000ludí a nie ako tu 500 stoho 250 i v.

Testovací Origin server je už po reštarte, tak som sa tam skúšobne registroval, ale musím povedať, že ako veľa hurhaju a predstavovania noviniek bolo pred spustením verzie 4.0, tak som aj teraz z toho všetkého sklamaný. Hrateľnosť sa nijako nezlepšila a prakticky všetky novinky (s výnimkou Kontajnerov s neznámym obsahom) súvisia s temnou hmotou.
![]()

Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH