You are not logged in.

61

Wednesday, January 25th 2012, 8:07pm

Lonestar: no ja som im to "chrstol" do tvare, o to pokoj (okrem sposobu platby). Tejto teme som sa venoval v terminoch mikrotransakcie, ked som svojho casu pisal recenziu na tuto hru. Navrhovalo sa dokonca, ze by si hraci mohli TH vyrabat sami (v naozaj velmi malych mnozstvach, podobnych co najdes tradicne na expediciach). Skratka pri velkej investicii (cas a suroviny) mat nejaku stavbu, ktora ti to bude vyrabat.
Dal som jasne najavo, ze je velmi hlupe mat take pomery cien za nekvalitny vyrobok. Ze na to nepristupuju ani uvazlivo ani psychologicky. Niekto si vymyslel, ze sa tam da taka cena, budem milionar a tak tam mame taku cenu a nikto to nekupuje (asi iba ja).
Kazdopadne opakovanie je matkou mudrosti a co GF nebrala do uvahy vtedy, moze teraz. Hlavne ak taketo napady nepredostrie jeden hrac, ale vela hracov.

Dalsia vec. Co som si zatial vsimol je, ze diskusia k zlepseniu je iba o tom co nam GF predostrelo (obrazky novej sekcie obchodnika). Ako b to malo fungovat, ake maju byt ceny atd.. Nic take, ze by sa hracov pytali co chcu v hre noveho :)

This post has been edited 1 times, last edit by "LordEdward" (Jan 25th 2012, 8:09pm)

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• "haus" started this thread
  • Send private message

62

Thursday, January 26th 2012, 9:29am

ten navrh s tou TH je celkom oka, posuvam dalej...

ale chcel by som pozastavit tu debatu...
Lonestar:

pises ze na presun planety treba 500k TH, nie netreba --> 240k TH je nevyhnutnych na presun 1 planety..
tak isto potom tvoje vypocty nedavaju zmysel...potrebujes 3.20*10 = 32 EURO a to hovorime o SMS...
nechces davat kreditku na internet - to by som ani ja nerobil i ked viem ze to je "bezpecne"...

ked chces nakupit viac TH ako 25k a nechces sa uesemskovat k smrti tak tu mame dalsiu moznost: dobitie cez tel. hovor..
nakupis si:

2x 90k TH = 20 EUR
1x 45k TH = 6 EUR
+1x SMS = 3.2 EUR

summa summarum = 29.2 je oproti 32 EUR menej nie? :)

63

Thursday, January 26th 2012, 6:00pm

ano samozrejme... ":) ale ruku na srdce to radsej pozvem vsetkych kamosov v bare a rok pockam kym sa mi vyskuma 11-ta planeta nez to poslat uslintanym nemcom ":)

64

Sunday, January 29th 2012, 12:00pm

....k tomu čo má prísť asi toľko (nechchem tu rozoberať že je to v podstate nanič, ako tu už spomenutá staršia verzia), keď už to musí prísť a príde tak sa vyjadrím

- čestné body namiesto TH, celkom dobrý ťah (len snívam, že pomer bude na niečo naozaj využiteľný a na základné veci nebude treba 500 000ČB)
- Dražiteľ = to kto vymyslel že len medzi 06,00 až 23,00??? a čo noční hráči - znevýhodnenie hráčov, ktorí nemajú toľko času cez deň - to snáď nie!!!! takže nonstop.
- Priekupník surovín = 40% bez TH je takmer nepoužiteľné, ten kto má TH sa tým, aby dostal max 75% bude zaoberať len málo, prikláňam sa k tu spomenutému veľa TH za málo muziky = zmeniť 40% nad 60% a menej TH za zmenu pomeru
- Import/Export a jeho "Kontajner zahady", tak k tomuto sa ani vyjadrovať nebudem!!! podľa mňa sú expedície sami o sebe "Kontajner zahady" a stačí to
- k vynatkom z changelo-u verzie 4.0.0, tu ma zaujala len jedna vec a to "blokovane prazne pozicii pre novych hracov ak na nu leti kolonizacna lod alebo ak je pozicia cielova pri presidleni planety" ak to správne chápem tak keď budem chcieť poslať kolonizáciu, tak bude nový hráč uprednostnený a len tým že pošle skorej kolonizačku (ktorá bude letieť tam kde ja) ja utriem, tak to je fakt super nápad, nechajme nováčikom vlastne všetky voľné pozície k dnešnému dátumu a nenováčkovia by si mohli posielať kolonizačky LEN niekde do 9tej galaxie (prosím)

a tu je zopár iných drobností

expedície:
- prikláňam sa k tu spomenutému, už pred vyslaním si môcť vybrať čo by som radšej priniesol (suroviny alebo lode)
- pri bojoch s pirátmi či votrelcami vznikajú trosky osobne s tým nemám skúsenosti ale čo tak keby k expedícii pridám recky a ak vyhrám bitku tak mi tie trosky donesú, tiež nie som si istý či za tieto vyhraté boje mi niečo pridá do tých nových nezmyselných štatistík (ak nie, tak to tam chcem......)
ekonomika:
- zastavenie výstavby lodí, poprípade obranných zariadení - parádna vec podľa mňa (ale!!! aby sa takto nedali schovávať úplne všetky suroviny = následne pri zrušení by sa určíté percento stratilo - ako v prípade znižovania levelu budov, poprípade by sa investované množstvo MUSELO reinvestovať - čo by bolo využiteľné napr. v prípade chybného kliku)
letky:
- zrýchlenie letky (keď ju vieme spomaliť, tak nech ju môžem rovnakoopačným spôsobom zrýchliť) samozrejme po hranicu 100% najpomalšej lode v letke....
- odklon letky (v žiadnom prípade nie tej ktorá je pod útokom!!!) myslím len tá ktorá útočí by mohla (do určitého času pred dopadom) byť v rámci slnečnej sústavy odklonená na akúkoľvek planétu či mesiac...

...držiac v ruke toaletný papier, napadne ma myšlienka - aký tenký prúžok papierika je schopný oddeliť nás od krutej reality...

65

Sunday, January 29th 2012, 7:11pm

Quoted from "maddam"

- k vynatkom z changelo-u verzie 4.0.0, tu ma zaujala len jedna vec a to "blokovane prazne pozicii pre novych hracov ak na nu leti kolonizacna lod alebo ak je pozicia cielova pri presidleni planety" ak to správne chápem tak keď budem chcieť poslať kolonizáciu, tak bude nový hráč uprednostnený a len tým že pošle skorej kolonizačku (ktorá bude letieť tam kde ja) ja utriem, tak to je fakt super nápad, nechajme nováčikom vlastne všetky voľné pozície k dnešnému dátumu a nenováčkovia by si mohli posielať kolonizačky LEN niekde do 9tej galaxie (prosím)

Toto si nepochopil(a) spravne. Je to presne naopak. Pokial na nejaku poziciu leti kolonizacka (alebo je tam presuvana planeta), tak tato pozicia nebude pouzita pri vytvarani domovskej planety noveho hraca.

66

Monday, January 30th 2012, 2:40pm

maddan - preco nebude mozne zrychlovat letku ti vysvetlia ty hraci ktory ta radi odchytia pri navrate z utoku :D
Keď vám poviem že som dobrý budete si myslieť že sa chvastám.

Keď vám poviem, že nie, budete vedieť že klamem.

67

Tuesday, January 31st 2012, 12:34pm

Hmm pribudol zaujimavy obrazok. Vyzera to, ako nejake bonusy pre doly. Som veru zvedavy, co z toho bude :)

68

Thursday, February 2nd 2012, 2:17pm

všetká česť k diskusii, ale LoneStar možno pre teba nie sú zaujímavé tie novinky, ale možno nemajú slúžiť TOP hráčom. To čo si písal je len o tom, že ty nesúhlasíš s tým, aby aj od teba slabší hráči dostali šancu vyrovnať sa Vám. Alebo podľa teba je fér, keď TOP hráč útočí na slabšieho s letkou, ktorá je v značnej prevahe? Podľa teba by ten slabší sa mal nechať chytiť a zničiť? No ja si to nemyslím, takže ja osobne privítam možnosť úniku.
Možno tie novinky majú priniesť novú krv do hry. Ja som to pochopil tak, že tie novinky majú dodať viac vzrušenia, viac taktických schopností, aby hráči z TOP to nemali tak jednoduché odstreliť slabších, ale aby viac plánovali a robili taktiku na ich odchyt.
Veď doterajšia schéma hry bola asi taká, silný skúsený hráč zaútočil na slabšieho, odstrelil ho a pozbieral trosky. No skúste to teraz!!!

Inak ešte jedna otázka u LoneStar som čítal toto:
hmm no ved uvidime... ale ak mam 100 k LF vymenit za 40% ich povodnej ceny a postavit z toho napr Bombery (co by este relativne mohlo mat vyznam) tak pri prepocte investovanych surovin zistim ze som miesto povodnych cca 4.000 bomberov (cca 100% investovanych surovin) ziskal len cca 1.600 bomberov (cca 40% z povodne investovanych surovin)... tak to radsej pockam nejake
čo to je za možnosť výmeny

ale čo to je výmena!!!
Počet darovaných mesiacov na Ogame - 3+1 :rofl: -
Nick: RononDex

Hrajem na
V1, Andromeda, Elecrtu a Barym

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

69

Thursday, February 2nd 2012, 3:02pm

všetká česť k diskusii, ale LoneStar možno pre teba nie sú zaujímavé tie novinky, ale možno nemajú slúžiť TOP hráčom. To čo si písal je len o tom, že ty nesúhlasíš s tým, aby aj od teba slabší hráči dostali šancu vyrovnať sa Vám. Alebo podľa teba je fér, keď TOP hráč útočí na slabšieho s letkou, ktorá je v značnej prevahe? Podľa teba by ten slabší sa mal nechať chytiť a zničiť? No ja si to nemyslím, takže ja osobne privítam možnosť úniku.
Možno tie novinky majú priniesť novú krv do hry. Ja som to pochopil tak, že tie novinky majú dodať viac vzrušenia, viac taktických schopností, aby hráči z TOP to nemali tak jednoduché odstreliť slabších, ale aby viac plánovali a robili taktiku na ich odchyt.
Veď doterajšia schéma hry bola asi taká, silný skúsený hráč zaútočil na slabšieho, odstrelil ho a pozbieral trosky. No skúste to teraz!!!

Inak ešte jedna otázka u LoneStar som čítal toto:
hmm no ved uvidime... ale ak mam 100 k LF vymenit za 40% ich povodnej ceny a postavit z toho napr Bombery (co by este relativne mohlo mat vyznam) tak pri prepocte investovanych surovin zistim ze som miesto povodnych cca 4.000 bomberov (cca 100% investovanych surovin) ziskal len cca 1.600 bomberov (cca 40% z povodne investovanych surovin)... tak to radsej pockam nejake
čo to je za možnosť výmeny

ale čo to je výmena!!!

odporucam ti precitat si cele vlakno o verzii 4.0 ktore najdes v novinkach hry...

70

Thursday, February 2nd 2012, 5:36pm

Ale fak fak je to po novej verzii palce dolu :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: fakt kra.. omg

Quoted

TOP hráč útočí na slabšieho s letkou, ktorá je v značnej prevahe? Podľa teba by ten slabší sa mal nechať chytiť a zničiť? No ja si to nemyslím, takže ja osobne privítam možnosť úniku.

A k tebe zoole no fs no fleet ,ako ja som 5 krát na hráča letel čo mal flotilu doma a on nikde tak letím a uhla a to furt .Tak je to potom odvec ked si vie top hráč dat fs a on nie ,to sa bude spoliehať na to že mu letka uhne furt, ja by povedal že nie ma robiť fs tak nie je problém stane sa že človek zabudne ale keď to tam ma 2 týždne tak čo potom .To potom hráči lietajú povedať ,však je to odvec nehovorím keby je na serveri 2000ludí a nie ako tu 500 stoho 250 i v.

Citácia

SLOVENSKO DO TOHO

This post has been edited 1 times, last edit by "Blambo" (Feb 2nd 2012, 5:47pm)

71

Thursday, February 2nd 2012, 6:56pm

Quoted

A k tebe zoole no fs no fleet ,ako ja som 5 krát na hráča letel čo mal flotilu doma a on nikde tak letím a uhla a to furt .Tak je to potom odvec ked si vie top hráč dat fs a on nie ,to sa bude spoliehať na to že mu letka uhne furt, ja by povedal že nie ma robiť fs tak nie je problém stane sa že človek zabudne ale keď to tam ma 2 týždne tak čo potom .To potom hráči lietajú povedať ,však je to odvec nehovorím keby je na serveri 2000ludí a nie ako tu 500 stoho 250 i v.

Zabudol si asi na to, že to neplatí pre všetkých hráčov, ale len pre určitý počet bodov
Taktiež v rámci "slabých hráčov" únik letky neplatí

k téme: No uvidíme čo budú zač tí naši nový architekti :D
ale myslím si že to bude pozitívna zmena ;)
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

72

Thursday, February 2nd 2012, 7:01pm

Blambo nelietaj na slabých hráčov a nikto ti neuletí :wink_1:
Say "what" again!

73

Thursday, February 2nd 2012, 7:55pm

Quoted

Today, 7:01pm

By DesertEagle
Blambo nelietaj na slabých hráčov a nikto ti neuletí :wink_1:

Svätá pravda :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
FREEDOM

74

Friday, February 3rd 2012, 1:28am

nechcem kritizovať, ale nejako mimo tému nezdá sa???
ak to bude pokračovať, tak aj warny pobežia
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

75

Friday, February 3rd 2012, 8:57am

:sleeping: No na takých nelietam často len keď tam ma flotilu a inak neviem ako to že čo je hráč top 5 je v bielom tak ako to nechápem .

smod nitro// warn - spam - včera som o tom upozrňoval

Citácia

SLOVENSKO DO TOHO

76

Tuesday, February 7th 2012, 3:15pm

Dnešné novinky sa mi celkom pozdávajú, či už ten "technokrat" alebo bonusy na lodenice a nanitky, u mňa tentoraz palec hore :smile:
Say "what" again!

77

Wednesday, February 8th 2012, 11:05am

Dnešné novinky sa mi celkom pozdávajú, či už ten "technokrat" alebo bonusy na lodenice a nanitky, u mňa tentoraz palec hore :smile:

no jo ale jak k tomu přijdem mi piráti :D

Quoted

REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008

78

Friday, February 24th 2012, 1:49pm

Testovací Origin server je už po reštarte, tak som sa tam skúšobne registroval, ale musím povedať, že ako veľa hurhaju a predstavovania noviniek bolo pred spustením verzie 4.0, tak som aj teraz z toho všetkého sklamaný. Hrateľnosť sa nijako nezlepšila a prakticky všetky novinky (s výnimkou Kontajnerov s neznámym obsahom) súvisia s temnou hmotou.
:thumbdown:
Say "what" again!

79

Friday, February 24th 2012, 11:20pm

Ano pani TH stoji peniaze takze preco sa tu niekto cuduje ked je ogame komercny a bol od zaciatku kazdy chce za nieco peniaze tak to vo svete chodi no nist to bola iba moja uvaha :biggrin: :biggrin: :biggrin:
FREEDOM

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

80

Monday, February 27th 2012, 10:13am

Testovací Origin server je už po reštarte, tak som sa tam skúšobne registroval, ale musím povedať, že ako veľa hurhaju a predstavovania noviniek bolo pred spustením verzie 4.0, tak som aj teraz z toho všetkého sklamaný. Hrateľnosť sa nijako nezlepšila a prakticky všetky novinky (s výnimkou Kontajnerov s neznámym obsahom) súvisia s temnou hmotou.
:thumbdown:

zabudol si na zostrotovanie tvojej letky??? to je si myslim pre starsie vesmiry vec ktora potesi a zaujme...