You are not logged in.

141

Friday, April 27th 2012, 1:18pm

haus príde mi to od teba ako nepekný alibizmus. Chceš povedať, že keď teraz zaviedli zmeny, tak už nemáme právo na názor a nemôžeme navrhnúť vylepšenia? Nie všetci o testserveri vedeli a nie každý chodí na fórum. My sme navrhli zmeny, posunuli sme ich vyššie a budeme len dúfať. Sakra, veď my sme zákazníci a GF nás potrebuje, tak prečo nemôžeme zažiadať o zlepšenie?

Janok:
>> Nedám posledných 190 000, dám tých 190 000 preto že toľko z tých 10% dosiahnem za týždeň.<< - načo? To je ako ten rus, čo predá kartón vodky a za peniaze si kúpi kartón vodky. Keď viem že na tom nič nezarobím, tak si to predsa ani nekúpim.
Say "what" again!

142

Friday, April 27th 2012, 2:53pm

no ja mam dotaz troska z ineho sudka :))
ide o to ze na predchadzajucej verzzi ked som sa pripajal z určiteho miesta bolo to cez proxy a nebol problem pri načitavani ani proste s ničim, a teraz akurat včera som sa tiež pripajal z toho miesta a každe načitavanie stranky trva cca 4 minuty, skoro cela stranka sa načita normalne len tie 4 minuty čakam na uplne horny panel kde je gameforce, vyber krajiny atd... + kde ukazuje kolko vlastnych uloh je aktivnych, tak isto mi nacitava dlho schránku správ...proste každy klik :/ neviete mi niečo poradit ? asi nikto nema podobnu skusenosť že ? :)

mod. Assassin // WARN za OFFTOPIC // prosím vytvor si vlastne nove vlákno na riešenie tvojho problému a odporúčam prečítať pravidlá fóra

143

Friday, April 27th 2012, 3:43pm

Ja to s tymi drazbami nevidim az tak zle. Ono, teraz je to novinka pre vsetkych, takze sa drazi vsetko a niekedy aj predrazene. O taky mesiac to vidim, ze sa to utrasie. Takze, dajte tomu aspon chvilu cas.

Vratenie surovin (ani casti) z drazby, ktoru ste nevyhrali, je blbost, lebo v systeme ako je navrhnuty teraz, by to bol celkom slusny ukryt surovin pred utokom. Ale mate peavdu, zislo by sa to prekopat, ale najskor to chce fakt dobry napad.

Pre mil4n: Mne sa spomalilo iba nacitanie stranky obchodnika, inac vsetko slape tak rychle ako predtym.

This post has been edited 1 times, last edit by "dudasl" (Apr 27th 2012, 3:44pm)

144

Friday, April 27th 2012, 10:24pm

Haus: ako som uz napisal do DesertEagle prispevku na origine, kompletne s tebou nesuhlasim. Premyslat ci chcem nieco vydrazit, alebo nie, je samozrejme. Ale nie za podmienky straty vsetkeho co v drazbe ponuknem. To je co za Hitlerovina. Nejaky paranoidny developer, co vsade vidi potencionalny unik a zneuzitie ma uz zacina poriadne bavit. Vsetko sa da zneuzit, i pouzit. Preto kazdy hlada inteligentnych ludi, aby bol aj vlk nasyteny i ovca cela. Bat sa, ze to hraci budu vyuzivat na setrenie surovin (prilozenim do aukcie, s tym ze by sa im to potom vratilo) je sice pravda, ale na druhej strane totalisticke pravidlo (napokon ako vela veci v hre). Cim viac takychto diktatorskych veci pridaju, tym viac ludi stratia (na tom uz zahucala nejedna online hra).
Je to uplne nefer, suroviny by sa mali vratit po drazbe. Pretoze ak si ich takouto cestou chces uchranit pred utociacim hracom, potom mas vzdy rovnaku sancu, ze vyhras aukciu a tak ci tak o ne prides. Lebo chcem vidiet toho uja ci tetu, co bude ochotny prebit ta ak si tam napr. ulozis 10M kovu za nejaky +10%bonus na tazbu kovu. Co myslis kto to vyhra ?

This post has been edited 1 times, last edit by "LordEdward" (Apr 27th 2012, 10:25pm)

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• "haus" started this thread
  • Send private message

145

Saturday, April 28th 2012, 2:35pm

Tozlepsenie sme mohli navrhnut ked sa oznamila tato verzia..tak isto sme to mohli otestovat na origine..pokial sme dovtedy nekricali tak si GF povedalo ze je to ok..teraz ked chceme zmenu je to podla mna zbytocne(pokial sa mylim tak klobuk dole pred GF a hracmi)..

Ze niekto z developerov trpi paranojou ze to hraci budu vyuzivat tak mu celkom aj verim pretoze to vidite z toho pozitvneho pohladu..na svete je milion podvodnikov v ogame ci v inych hrach a vedia podvadzat omnoho sofistikovanejsie ako si vy dokazete predstavit..tym chcem povedat ze ste cestni hraci a myslite si to aj o ostatnych i ked tomu tak nie je..zial

146

Saturday, April 28th 2012, 3:10pm

Pozri buď budem negativista a budem tvrdohlavo tvrdiť že sa to nedá, že to nemá cenu a budem držať hubu, alebo sa pokúsim o zmenu k lepšiemu :) Ja si volím druhú možnosť.

Pridal som tam ešte krátky návrh, aby boli aukcie spravodlivejšie aj pre slabších hráčov, lebo je jasné, že hráč ktorý má 10k bodov, nemôže vyhrať aukciu vo vesmíre, kde majú hráči niekoľko miliónov bodov.
Say "what" again!

147

Saturday, April 28th 2012, 5:13pm

Haus: je pravda, ze sa to mohlo povedat uz pocas testovania. Lenze developer sa nikdy nemoze spolahnut na testovanie, ak popritom funguje stabilna verzia. Mozno ziska nejaky ten hruby nacrt z toho percenta ludi co pridu testovat, ale naozaj finalny produkt sa doladuje az pri vypusteni. Samozrejme az nehovorim o MS :)
Kolko ludi testovalo cez Origin a kolko ludi je celosvetovo ? Prezieravy pristup by bol, keby to vypustili s tym, ze este sa moze zmenit finalna podoba < skratka tak, ze ide o hracov a nie o GF.
O podvodnikoch ani nebudem debatov, to ako by som pocul americky sen. Taka medialna bublina, bojte sa vsetkeho lebo vsade je terorista. Poviem to takto, tento "mytus" zabija akykolvek vyvin hry (a celkovo), pretoze staci pouzit tu spongiu v hlave a bolo by to fajn. Samozrejme je lahsie vsetko pozakazovat, povypinat, vsetko sledovat, zabanovat a robit bububu. Ale asi DesertEagle je z inej planety, ze on tu spongiu v hlave pouzije a niekto kto je od toho plateny (GF) radsej povie "to sa neda".

148

Saturday, April 28th 2012, 5:53pm

DesertEagle
Konečne vidím že si pochopil to, čo som tým mojim príspevkom myslel. Díky že si to posumul ďalej.

149

Saturday, April 28th 2012, 8:20pm

Cela tato nova verzia je pre mna jednym velkym sklamanim. Doteraz bola situacia taka, ze rozdiel medzi platicmi a neplaticmi bol ako tak udrzatelny a stacilo zopar sms iek na zaciatku vesmiru k tomu, aby sa dali platiaci hraci udrzat na uzde a pod kontrolou a neziskali vdaka th nedobehnutelny naskok. S odstupom casu po nabehnuti novej verzie sa nestacim divit, co za masaker GF stvorilo. Dnes s tymito vymozenostami, co prisli staci rozumne zainvestovat a skusenejsi hrac ziska taku prevahu, ze sa mi z toho robi az zle. Rovnovaha medzi platicmi a neplaticmi tymto krokom pada. Nieje sanca byt neplaticom a udrzat sa na top prieckach,
myslim (1 - 3), ako lovec letiek, pokial bude na tom istom vesmire hrat zopar skusenejsich platicov. Prisla doba templarov temnej hmoty, tak si to uzite, ja Vam za to venujem myslim GF svoj vztyceny prostrednik :mellow:

150

Monday, April 30th 2012, 11:57am

Pozrite sa, ja neviem o čom toto celé je
Nadávate tu na to a na ono no akoby ste nevedeli to čo vieme už pomerne dlho
Ako si myslíte že nám (vám) pomôže toto hlasné nadávanie na GF na fóre??
ako ste už sami povedali, keď sa chcete o čomsi hádať, tak na to musíte použiť fóra ktoré GF sleduje, a s ktorých si tie rady aj berie
Ako by sme mohli docieliť my aby nás GF bralo vážne?? Ak to budete robiť cez Origin fórum, prípadne ORG fórum, tak si myslím že máte o dosť väčšiu šancu ako len tak hlasne nadávať tu
My ako admini máme šancu kritizovať GF a dať najavo aj náš nesúhlas, ale čo si myslíte že zoberú v úvahu viac?
Nás ako adminov alebo hráčov, ktorý prídu v trošku väčšom mieritku?
Aj nad takýmito otázkami sa treba pozastaviť a opýtať sa na ne skôr ako začnete s takým nesúhlasom
Veď aj my sme hráči a nie vždy aj my súhlasíme s tým čo urobí GF, ale nemáme až takú právomoc to zmeniť ak aj s tým nesúhlasíme.
Prosím berte aj toto v úvahu pred tým ako nás začnete kritizovať.

Ďakujem za pochopenie
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

151

Tuesday, May 8th 2012, 7:08am

ked to tak tu citam tak neviem ci je to vyhodnejsie pre platiacich hracou bo stale najvyhodnejsie je kupit si geologa bo ten ti da 10% na kazdej bani a za to iste TH ziskas ovela menej na boosteri ! a k tej drazbe to ze nejaky silny hrac kupi nieco za viac ako 600k je iba vyhoda pre slabsich bo ten co to kupi iba strati a tie surky mu budu chybat :-DDD /a nieje ich malo / ja osobne ked by som mal dat za nieco 500k tak sa nato vykaslem bo za ten risk ze o ne pridem nestojim :-) ale kazdu 1h drazit to by ma prclo aj ked som dost casto online vobec nemam chut drazit za tolko suriek ved ked vidim ze nejaky ... da 2 mega za blbost kde potom ziska 600k tak sa iba tesim ze takych by mohlo byt ovela viac :-D