You are not logged in.

Aersis

Unregistered

21

Thursday, December 18th 2008, 3:37pm

Nie, na cz su ne-app akurat vesmiry 1 a 2.

Ano, na uni3.cz, je to hrac hunt35, myslim, ten predvadza peknu ukazku, ako byt minerom na prvom mieste rebricke (resp. ze sa to da).

22

Monday, December 29th 2008, 1:10pm

RE: co je vasa priorita v ogame

...jednoznacne letka...ved zajistuje zisky...:D

Top 1 ogame.sk ACS (with me)

Ogame už len rekreačne ;)

velux

Unregistered

23

Monday, December 29th 2008, 2:51pm

Iba ekonomika. Letku sice mám, ale vždy ked niekoho puknem, postavím za to buduvu :D:D:D

24

Monday, December 29th 2008, 5:19pm

...tak ja by som musel pukat vela keby som chcel upgrade budovy...napr toto...:

Ťažobný komplex - kovy (úroveň 30)
Tento ťažobný komplex dobýva rudy rozličných kovov. Získané kovy sa následne ďalej spracovávajú a zušľachťujú na materiály, ktoré sú najdôležitejšími surovinami, slúžiacimi ako základ rozvoja impérií.
Potrebné zdroje:
Kovy: 11.505.063 Kryštály: 2.876.265
Doba výstavby: 2d 17hod 22min 10s

...to radsej zisk z bitky dam do novych lodi...lebo na takyto upgrade by som nemal suroviny s obycajnej 20% bitky....

velux

Unregistered

25

Tuesday, December 30th 2008, 1:23pm

no a ? Takto: kovu je všade vela, ked to dovezieš z 9 planet na 1, plus rajdy, ktoé vykazuju obrovské zisky ( ano obrovské - vyrajdovat sa dá aj 20 mega denne ) a ešte k tomu aj nejaký ten puk

;) za 2 - 3 dni sa na to dá v pohode našetrit a ak si dobrý farmár tak to našetríš aj za den ;)

26

Tuesday, December 30th 2008, 2:34pm

...len ja niesom hrac ktory bude zbytocne dlho setrit...a ty si hovoril o pukani lodiek tak tu nezahrnuj setrenie...keby som mal na kazdej planete level 30 kovov tak by som za tie 3 dni nazbieral 9 M ale ja niesom miner a planety mam porozhadzovane...cize by to trvalo zbytocne dlho...a pochybujem ze by si na mojom mieste za DEN VYFARMIL 20 M SUROVIN...SOMARINA...ja mam hlavnu planetu pri wondrackovej a aj ked tam je nejaka dobra farma tak ma väcsinov predbehne...a v 1G je uz malo takych fariem z ktorych by si vyfarmil aspon 1M surovin...tyto hraci su casto online a ja som sa uz presvedcil ze ich nieje mozne lahko chytit...a to sa takysto tyka aj 2G...v 3G su uz niektory hraci menej ostrazity kedze tam to nieje tak husto skolonizovane ako v 1G...

27

Tuesday, December 30th 2008, 2:39pm

ano da sa to.....ale nie tak ze je vo vesmire 3000 hracov...nato treba urcite viac
.

28

Tuesday, December 30th 2008, 2:52pm

...myslim ze sa to da iba na serveroch okolo 6000 hracov...a to su na org a de ale tu nie...ked by tu bolo okolo 6000 hracov tak potom by sa to dalo...ale tu hra aktivne tak 1500...a to je strasne malo...

velux

Unregistered

29

Tuesday, December 30th 2008, 3:14pm

no práve ;) mne ide o neaktívnych ;)

30

Tuesday, December 30th 2008, 3:17pm

..ja ked spehujem neaktivnych tak ty maju este menej surovin ako ty co su aktivny...ale najdu sa aj vynimky ktore ako hovorim mi vzdy vyfarmi skor ako tam pridem ja helena...

31

Tuesday, December 30th 2008, 7:44pm

na to aby si raidol 20 Mega tak na to potrebujes s***** velku letku a ta toho dost napapa a ked mas len stredne silnu letku tak potom mozes raidnut len hracou pod 300 miest a od nich toho moc neziskas ....
MOON - *6*
HOF - *25*
ADV-
*1*
DS - *8*

32

Monday, January 5th 2009, 5:34pm

u mňa to je výskum, letka ,budovy
Veni, vidi, vici
:evil:

33

Tuesday, January 13th 2009, 12:55pm

letka letka letka letka az kym nebudem mat taku letku ze ma nikto nesunda ani v app 1 vs 5 tak aby z toho bol nejaky zisk :D ako ma jeden nemenovany z nadace na cz :D

ale ne srandujem ja davam vsade trosku napriklad doly uz mam na 25/25/22

co kazdy musi uznat ze 25lvl krystalu je fakt strasna palka :D

jo a aj do vyskumu nieco davam napriklad techy mam 12/11/11 a pohon mojich lodi 10/9/8

Vojna sa skončí, ale moja armáda je večná

This post has been edited 1 times, last edit by "Darkness" (Jan 13th 2009, 12:57pm)

mico5000

Unregistered

34

Wednesday, January 21st 2009, 1:37pm

výskum,budovy,obrana,obchod,letka

35

Wednesday, January 21st 2009, 3:24pm

Quoted

Originally posted by Aersis
Ano, na uni3.cz, je to hrac hunt35, myslim, ten predvadza peknu ukazku, ako byt minerom na prvom mieste rebricke (resp. ze sa to da).

To ze je na prvnim miste je nahoda , neni to tim ze by byl miner ale diky tomu ze vsechny ucty ktere byli delane ako fleeter , fleeterXminer uz jsou davno pryc. Top hraci odesli a zustali jen prezivsi ... ;)

Quoted

REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008

blekend

Unregistered

36

Tuesday, February 24th 2009, 4:07pm

budovy,vyskum,flotila,obrana