You are not logged in.

1

Sunday, December 21st 2008, 3:34am

malo prispevkov

neviem ci som ho zalozil do dobrej sekcie,ale budis

troska sa postazujem:nebavi ma uz chodit na toto forum.je pre mna hnusne pozerat kolko malo ludi tu pise.cca 30-40 tych istych ludi.spravil som hof s kolegom a dostal 3 alebo 4 ohlasy,pritom na cekom fore by to boli 3-4 strany.

naco postujeme utoky ked komentare daju tak max ty co ho spravili a obranca
prestava to mat podla mna zmysel

ked som zacinal s ogame tiez som nezacal hned postovat ,ale som si prezeral kazdy den spravy z mojho vesmiru,potom som okomentoval utoky mojich novych kolegov z ally a tak to islo dalej.

CHCEM VYZVAT VSETKYCH KTORI SI TO PRECITALI ABY SA TROCHU VIAC SNAZILI S PRISPIEVANIM KOMENTOV NA FORE,ABY TO TU TROCHA VIAC OZILO!!!
Nescencia necat-Nevedomosť zabíja
Nezrecykluješ-nevysvetlíš
No Sacrifice - No Victory

radek

Unregistered

2

Sunday, December 21st 2008, 9:10am

Podla mna tych prispevkov je za den primerane kedze vsetky pozeram kazdy den. Vies ide o to ze vacsina tu pritomnych uzivatelov prispieva do bitiek ktore su velmi velmi dobre. (myslim top10 sekcie ).
Ohladom mna ja neprispievam do bitiek lebo nemam nato moc casu.Prispievam len do tych kde to zacne "vriet" alebo z nejkeho dovodu tam musim zakrocit.

MARKushkO

Unregistered

3

Sunday, December 21st 2008, 10:35am

Quoted

Originally posted by radek
Podla mna tych prispevkov je za den primerane kedze vsetky pozeram kazdy den. Vies ide o to ze vacsina tu pritomnych uzivatelov prispieva do bitiek ktore su velmi velmi dobre. (myslim top10 sekcie ).
Ohladom mna ja neprispievam do bitiek lebo nemam nato moc casu.Prispievam len do tych kde to zacne "vriet" alebo z nejkeho dovodu tam musim zakrocit.

radek ta bitka ktoru DURIEL myslel bola toho casu TOP1 v tej uni :) takze nemyslim, ze by nestala za povsimnutie..

ale celkovo to bude asi tym, ze ogame.sk je mala komunita a z tych mala hracov este menej chodi na forum :(

This post has been edited 2 times, last edit by "MARKushkO" (Dec 21st 2008, 10:37am)

4

Sunday, December 21st 2008, 10:59am

suhlasim s MARKushkO a este k tomu jednu vec si musis uvedomit Duriel . Mozno je tu malo ludi ale nemyslim si ze by bolo take uzastne keby na 1 boj kazdy z 30 aktivnych clenou pisal ten isty komentar !
- pozri si prispevky od RAPSODY ( nejako tak sa vola ) podla mna jeho prispevky nemaju ziadnu hodnotu ked na kazdy posrany boj ( prepacte za viraz ) napise GRAZ COOL BAttle ..... vsimnite si na kazdy jeden boj to iste ....
no ja by som sa necitil nijak dobry keby mi stale pisali to iste , aby ste ma chapali - niesom za to aby kazdy boj sme ako sroje okomentovali stale tym istym ..... preto si myslim ze ked nejaky boj stoji za to tak to treba aspon trochu formou diskusie rozobrat , a povzbudit do dalsich bojou , napriklad keby niekto sa opytal ako k tomu doslo ? preco nespravil ninju ? adt. ( kazdemu padne dobre ked jeho snahu niekto oceni ) ... ;) ;) ;) ;)
PS - hlavu hore duriel ! mozno ta tu nebudeme uctievat ako Boha ale stale si skvely hrac ;)
MOON - *6*
HOF - *25*
ADV-
*1*
DS - *8*

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

5

Sunday, December 21st 2008, 11:27am

pre mna tato tema nie je nic viac ako nahananie si postov do svojich bitiek...ked sa mi nebude chciet napisat do tvojho vlakna komentar...asi ho ani nenapisem potom nie? :) prepac ale tema sa zatvara...