You are not logged in.

Lord elektron

Unregistered

1

Sunday, December 28th 2008, 3:40pm

Kriznik vs. Bitevna lod

Takze takmer uplne vstci pouzivaju bitevne lode a krizniky sa uz vyuzivaju pomenej ale ja rozmyslam preco? Ved 2 krizniky su takmer to iste ako bitevka,vychadza to podobne aj nakladmi na vystavbu a popritom kriznik ma rapid fire na lahky stihac a raketomet a bitevna lod na nic-satelity a sondy neratam-plus to ze na kriznik ma bitevny kriznik rapid 4 a na bitevnu lod 7. Ked som to daval do simulatoru tak pri hromadnej bitke se vsim vsudy na oboch stanach take iste lode aj techy na jednej strane dam bitevne lode a kriznik ani jeden a na druhej ani jednu bitevnu lod ale dvojnasobok kriznikov-co vyde rovnako. Bitka vyde nerozhodne,ale vacsie straty ma stana s bitevnymi lodami a pytate sa preco? Nuz jednoducha odpoved,krizniky zmetu stihacky zatial co sa s nimi druha stana trapi dlhsie a mozu zacat palit do silnejsich lodi. Co vy na to? :P

MARKushkO

Unregistered

2

Sunday, December 28th 2008, 4:24pm

asi tolko, ze darkovym 500BK je to ukradnute ci nicia BL alebo K :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ale ajtak musis to riadne skombinovat... na kazdy pripad vyuzivat ine.. na raidenie su perfektne krizniky, lebo maju ten spomiinany rapid na RK a vecsina fariem ma RK :) a zase BL ma vysoku odolnost oproti kriznikom, takze ked chces bitky bez strat, tak pouzi viac BL.. je to hruba sila. ale vsetko treba zvazit a vysimulovat.. neda sa nikdy povedat jednoznacne, ze co je celkovo lepsie :P :P :P

This post has been edited 2 times, last edit by "MARKushkO" (Dec 28th 2008, 4:28pm)

3

Sunday, December 28th 2008, 5:02pm

BC(BK) je lepsie ako BS(BL) :D
ja mam kriznikov cca 630 a pouzivam ich na rejdi kde idu spolu s MT:) BL/BS su dobre s kombinaciou BC/BK na nicenie letky...ale ked ma ciel aj L stihace tak kombinacia setkych troch :D :)
.

4

Sunday, December 28th 2008, 9:19pm

tiez si myslim ze BC-ecka su lepsie ako BS (BL) hlavne kvoli spotrebe a sile prote BS...
Ale na male raidy posielam len male transiky, len zriedka sa stane ze musim poslat nieco viac a ked uz musim tak letia tazke stihace, a ked nie su poruke tak aj nieco ine...
Onen i-Estel Edain, u-chebin estel anim
You wanna revenge? I will give you the Revenge!
Nekric HOF, kym si nedoutocil...