You are not logged in.

1

Friday, January 23rd 2009, 8:11pm

Planeta

cawte chcel by som sa spytat ci sa da nejak zmenit obrazok planety za odpoved vopred dakujem

2

Friday, January 23rd 2009, 8:13pm

ahoj ... obrazok planety sa menit neda ! ;)
MOON - *6*
HOF - *25*
ADV-
*1*
DS - *8*

3

Friday, January 23rd 2009, 8:36pm

da sa ale tak ze si zmenis skin;)
.

4

Friday, January 23rd 2009, 8:57pm

suhlaim s JSSJ albo ako sa vola skin kde zmenis tak aj obrazok ale inaksie nie
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

5

Friday, January 23rd 2009, 9:32pm

no co sa tyka skinou ... tam sa menia vsetky obrazky a ked mas 5 planet s rovnak. obrazkami tak aj s novym skinom to bude tak ! ... vyskusal som 3 skiny a vsetky stali za ******* ja sa drzim originalu
MOON - *6*
HOF - *25*
ADV-
*1*
DS - *8*

6

Friday, January 23rd 2009, 9:40pm

kemmy aj ja drzim original :D skusal som viacero skino ale ani jeden mi nevyhivuje :(
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)

7

Saturday, January 24th 2009, 11:36am

vacsina skinov su shity, alebo nedorobky...
evolution is da best

8

Sunday, January 25th 2009, 4:08pm

já momentálně používám tenhle skin: http://lyistra.net/library/ogame/skins/cygnus2/

Freeman

Unregistered

9

Friday, February 6th 2009, 3:46pm

ale aj skin epic blue je podla mna lepsi ako original

10

Friday, February 6th 2009, 4:14pm

ja si myslim ze original je original :D keby ze sa da povytahovat so skinov to co chcem tak by boli ovela krajsie :D nie? .)

Hakunss

Unregistered

11

Friday, February 6th 2009, 4:15pm

Ja zase používam Evox ten je naj ! ;)http://sig.arno.free.fr/ogame/skins/evox/

12

Friday, February 6th 2009, 7:46pm

Ja pouzivam original. vyskusal som viacere a mnohe su krajsie, ale aj uplne neprehladne, necitatelne (pri spravach, sprave flotily atd). Evolution je naj.
Uz som zluceny :rofl:

Hakunss

Unregistered

13

Friday, February 6th 2009, 7:47pm

Väčšina je na nič ;(