You are not logged in.

1

Saturday, February 7th 2009, 9:24pm

Ninja...?....

tu by som chcel vedieť prečo sa mi nedarí nastaviť ninju na sekundu?.....skúšali sme to s kamošom a stale nás to hodilo až desiatky sekúnd mimo....a najnovšie mi dnes treslo celučkú minútu.....nerozumiem tomu absolútne....v minulosti mi ninje vychádzali a teraz?.....nič ani ťuk.....bud prídem neskoro alebo čo ma tiež zaujalo o pár sekúnd skôr....
A keď boh povedal a budiž svetlo.....my elektikári sme mali už káble natiahnuté...

This post has been edited 1 times, last edit by "Mephisto" (Feb 7th 2009, 9:46pm)

Achernar.

Unregistered

2

Saturday, February 7th 2009, 9:45pm

Tiez sa mi stalo, davali sme phalanx, kamos ho poslal na tri sekundy po prichode obrancovej flotily, a ked to oskenoval este raz, nasa flotila prichadzala pred nim... neviem preco to robi... ogame je v poslednom case cele zabugovane, mam taky pocit... snad sa to vyriesi s novym designom, ktory akosi meska.... uz je februar, a stale nic...

3

Saturday, February 7th 2009, 10:03pm

je tu velmi vysoky sever lagg,ale minuta je fakt prilis...
s timto TREBA nieco urobit...

4

Sunday, February 8th 2009, 8:29am

ano aj pri app obrane a rozmiestneni moze byt lag aj 5-10s a to je nebezpecne ;)
.

5

Friday, February 13th 2009, 9:28pm

neviem čo s tým ideme robiť....bol by som rád keby sa vyjadrili aj operátory....čo je s tým......??????....či to súvisí s časom aký máme v systéme hra a čase aký je v Pc alebo ako?.... :(
A keď boh povedal a budiž svetlo.....my elektikári sme mali už káble natiahnuté...

6

Friday, February 13th 2009, 9:34pm

este skus: nastavenie FoxGame --- nastavenie casu --- cas serveru.

7

Thursday, February 19th 2009, 6:08pm

Ked sa zas niekto nevedomy domaha stanoviska operatorov, ja za tim napisem asi toto:
Vesmir je dost nekonecny na to, aby sa nedali nastavit prilety flotil cez jeho hlbiny s presnostou na sekundy ..
Boco - penzionovana metla vesmirov

Fefito

Unregistered

8

Thursday, February 19th 2009, 8:49pm

Nic v zlom, ale vyhovarat sa na nekonecnost vesmiru, tiez nie je bohvieco. Na to, ze si admin trosku suche schovavat sa za taku vyhovorku. Vesmir je nekonecny, ale na ogame nie. Asi si pozabudol ze sa zacina . galaxiou a konci 7. galaxiou pan administrator. Takze tu ma ta nekonecnost trosku medze....

9

Thursday, February 19th 2009, 9:00pm

Quoted

Originally posted by boco69
Ked sa zas niekto nevedomy domaha stanoviska operatorov, ja za tim napisem asi toto:
Vesmir je dost nekonecny na to, aby sa nedali nastavit prilety flotil cez jeho hlbiny s presnostou na sekundy ..

no prepáč ak Ta obtažujeme.....už nebudem taký drzí.....ale tu si chcem uvedomiť že Vy ste tu pre nás a nie naopak...ja som sa chcel len slušne opýtať ale takáto odpoved je mi platná ako mŕtvemu kabát...dakujem. :(

10

Thursday, February 19th 2009, 9:16pm

Ludia co riesite?
Tu bude zase problem tam kde zvycajne, medzi monitorom a stolickou (podla situacie aj postelou, gaucom, kreslom, zemou...)

Zaujimave, ze mne sa to vzdy podari presne tak ako chcem...
Onen i-Estel Edain, u-chebin estel anim
You wanna revenge? I will give you the Revenge!
Nekric HOF, kym si nedoutocil...

11

Thursday, February 19th 2009, 9:19pm

Quoted

Originally posted by estel
Ludia co riesite?
Tu bude zase problem tam kde zvycajne, medzi monitorom a stolickou (podla situacie aj postelou, gaucom, kreslom, zemou...)

Zaujimave, ze mne sa to vzdy podari presne tak ako chcem...

riešime to že Tebe to vychádza a ostatným nie...aj my chceme ninju niekomu urobiť......ale ked zistíš pár minút pred utokom že minútu meškáš tak hold prd.....

12

Thursday, February 19th 2009, 9:35pm

mozme urobit test ak chces ;) poslem nejaku lod, a ty podla toho nacasujes nejaku svoju lod, a uvidime ci sa seknes nejako....

13

Thursday, February 19th 2009, 10:18pm

RE: Ninja...?....

Quoted

Originally posted by Mephisto
tu by som chcel vedieť prečo sa mi nedarí nastaviť ninju na sekundu?.....skúšali sme to s kamošom a stale nás to hodilo až desiatky sekúnd mimo....a najnovšie mi dnes treslo celučkú minútu.....nerozumiem tomu absolútne....v minulosti mi ninje vychádzali a teraz?.....nič ani ťuk.....bud prídem neskoro alebo čo ma tiež zaujalo o pár sekúnd skôr....

studovat chlapci studovat....a potom by bolo dobre si ceknut cas ( server, to co mas na kompe foxgame nastavenie atd), nejde to len vam takze si to musite opravit hlavne vy...

snad necakas ze vas tu ma GO ucit ako si nastavit cas ?(
skusaj a citaj ..na forach..cz. org..a zistis v com je problem...

Fefito

Unregistered

14

Friday, February 20th 2009, 12:45am

RE: Ninja...?....

Mrzi ma, ze na SK fore, nikto nikomu nic poriadne nevysvetli a kazdy sa tu odvolava na CZ a ORG, ale KOPEC LUDI VIDIA TUTO HRU PRVY RAZ A NIKDY NEBOLI ANI NA CZ ANI ORG, tak sa opytaju a co dostanu, aku odpoved?
vacsinou len aky je niekto hlupy alebo nevie citat alebo, nech si zisti, kde chce, lenze spúomente si, ako vacsina z nas zacinala ci tu alebo na inych serveroch. NA CZ NAJDE AJ NOVACIK AJ POKROCILI VSETKO CO POTREBUJE. TU NA OTAZKU KTORU POLOZIS VACSINOU NAJDES ODPOVED POZRI ORG ALEBO CZ FORUM.

Mylsim, ze je to nnasa velka hanba a mali by sme trpezlivo pomahat tym co nemaju skusonosti, lebo potom z nich vyrastu dobri protivnici a nebude tu nuda a skapany vesmir...

Vazim si pracu administratorov a takisto aj prispevky vsetkych, ktory pomahaju robit tuto hru lepsou a hratelnejsou a bol by som velmi rad, keby aj SK forum raz vyzeralo ako ceske.

This post has been edited 1 times, last edit by "Fefito" (Feb 20th 2009, 12:47am)

15

Friday, February 20th 2009, 1:52am

Fefito: ale zakladatel vlakna sa nepyta ako ma nieco robit, ale preco mu to nejde, ked mu to niekedy islo. A dostava na to aj odpoved... (aspon odo mna urcite - jeho vina..)

a ano, navrhol som test, skusku ako mu to ide, a zajtra, teda uz dnes to mame skusit, myslim ze je to lepsia pomoc, ako mu to tu napisat, kedze postup je predsa jasny (kedze to uz robil...)

This post has been edited 1 times, last edit by "estel" (Feb 20th 2009, 1:53am)

Fefito

Unregistered

16

Friday, February 20th 2009, 11:38am

JJ, rozumiem. Len ma to uz trosku stvalo, tak som sa nechal uniest. ESTE RAZ NIC V ZLOM PROTI LUDOM, KTORY SA SNAZIA KONSTRUKTIVNE POMOCT DRUHYM A ZVELADUJU TOTO FORUM, ABY BOLO ASPON TROCHU TAKE AKO NA CZ, RESPECT TO EVERYONE

17

Friday, February 20th 2009, 1:44pm

no uz mi to fakt neda .. ale odbocujete uz trosku od temy ...

Fefito vies preco je ceske forum take ake je a preco je slovenske taketo ? Bude to hlavne tym ze ceske je starsie ako slovenske a tym ze cesi si tieto navody spravia samy a su ochotny to robit. A nehovorim len o clenoch teamu GO a MOD ale aj o normalnych hracov.Ved sa pozri kolko tych navodov vzniklo od obycajnych hracov ;) skoro vsetky !!!

Preto by som rad aby ste sa aj vy posnazili. Estel vam tu ponukol jednoduchy test. Som za to aby sa previedol a jeho vysledky ste zapisali do samostatneho vlakna. Kazdy sa do toho vlakna moze vyjadrit prihodit svoje skusenosti a toto vlakno potom presuniem do sekcie Návody ;) popripade otazky a odpovede.. Ako som raz pocul od jedneho cloveka: Dostat nieco na zlatom podnose je o nicom najlepsie je ked si to skusim a musim o tom premyslat.
Moc prináša aj veľkú zodpovednosť.