This post has been edited 1 times, last edit by "Mephisto" (Feb 7th 2009, 9:46pm)
Quoted
Originally posted by boco69
Ked sa zas niekto nevedomy domaha stanoviska operatorov, ja za tim napisem asi toto:
Vesmir je dost nekonecny na to, aby sa nedali nastavit prilety flotil cez jeho hlbiny s presnostou na sekundy ..
Quoted
Originally posted by estel
Ludia co riesite?
Tu bude zase problem tam kde zvycajne, medzi monitorom a stolickou (podla situacie aj postelou, gaucom, kreslom, zemou...)
Zaujimave, ze mne sa to vzdy podari presne tak ako chcem...
Quoted
Originally posted by Mephisto
tu by som chcel vedieť prečo sa mi nedarí nastaviť ninju na sekundu?.....skúšali sme to s kamošom a stale nás to hodilo až desiatky sekúnd mimo....a najnovšie mi dnes treslo celučkú minútu.....nerozumiem tomu absolútne....v minulosti mi ninje vychádzali a teraz?.....nič ani ťuk.....bud prídem neskoro alebo čo ma tiež zaujalo o pár sekúnd skôr....

This post has been edited 1 times, last edit by "Fefito" (Feb 20th 2009, 12:47am)
This post has been edited 1 times, last edit by "estel" (Feb 20th 2009, 1:53am)
skoro vsetky !!!
popripade otazky a odpovede.. Ako som raz pocul od jedneho cloveka: Dostat nieco na zlatom podnose je o nicom najlepsie je ked si to skusim a musim o tom premyslat. Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH