You are not logged in.

demon123

Unregistered

1

Wednesday, February 18th 2009, 9:25am

Môj spôsob hrania

Môj spôsob hrania ogame

1. Staviame elektrárne na úroveň 4-5. Potom stavaj bane
koľko môžeš a kov môžeš na získanie prvých bodov využiť na rakeťáky. Dajú ti veľké zisky aj na bodoch aj na surovinách.

2. Začíname staviať výskumné leboratória a továrne na roboty.

3. Keď máme továrne na robotov na dvojke tak dáme staviať hangár a postupne vylepšujeme aj továrne na roboty. Skúmame počítačovú technológiu a malú energetickú technológiu.

4. Staviame obranu. Zo začiatku staviame veľa raketometou lebo tie chcú len kov a toho je vždy dosť.Potom začíname staviať aj ostatné veci.

5. Snažíme sa spraviť Továrne na nanoboty a Intergalaktickú výskumnú sieť. Ale to všetko až potom ako budeme mať postavené kolónie.Malé kolónie môžeme ovno vymazať a postaviť nové na inom mieste (ale môžete aj na rovnakom).

6. Potom sa snažíme postupne podľa technológie staviať všetko ostatné.

Rady:
Ak už máte deväť planét (samozrejme spolu s hlavnou planétou) tak nenechajte žiadnu planétu aby bola nečinná, ale dávajte na každú aby stavala buď bane alebo iné budovy alebo aj výskumi, obranu,lode.
Potom vám takto budú stúpať body dosť rýchlo. Aj 100 bodov za deň.

Napísal podľa vlastného hrania OGAME Demon123

This post has been edited 14 times, last edit by "demon123" (Feb 18th 2009, 9:54am)

2

Wednesday, February 18th 2009, 9:36am

:D snaha sa ceni :D :D :D

jasne treba stavat raketak... co to da od zaciatku :D :D :D vsak ako inak vyuzijes kov nie ??? :O :O :O

3

Wednesday, February 18th 2009, 9:45am

kazdy hra po svojom...k prvemu bodu by som chcel dodat iba tolko, ze ked si s energiou v minuse, tak sa budovy stavaju rovnako dlho ako ked si v pluse...dobu vystavby budov ovplyvnuje iba uroven robotickych tovarni a nanobotov

4

Wednesday, February 18th 2009, 10:24am

Osobne si myslím, že to nie je dobrý návod. No každý hráč hrá inak. Tak veľa šťastia v hre korytnačka. :D
Som proti redizajnu starých vesmírov. Pre dosť hráčov to bude znamenať koniec s ogame.

UNI2 SK minulosť : pri odchode TOP1 :ABaD: UNI4 SK minulosť : pri odchode TOP1

... vlastné účty ...

5

Wednesday, February 18th 2009, 11:02am

mne tento navod tiez velmi nepaci, ale to je vec nazoru, aspon si si s tym dal pracu..
btw: 3 thready za sebou, len sa mi to zda, alebo zhanas posty ? :D

This post has been edited 1 times, last edit by "Zagulach" (Feb 18th 2009, 11:10am)

6

Wednesday, February 18th 2009, 11:09am

heh takto som nezacal hrat ani ked som prvy krat natukal ogame.cz...ale ako povedal santa...kazdy mame vlastne sposoby hrania

demon123

Unregistered

7

Wednesday, February 18th 2009, 11:30am

Quoted

Originally posted by Zagulach
mne tento navod tiez velmi nepaci, ale to je vec nazoru, aspon si si s tym dal pracu..
btw: 3 thready za sebou, len sa mi to zda, alebo zhanas posty ? :D

Nie nezdá sa ti to že hľadám posty lebo nani neviem čo to je a načo to je

8

Wednesday, February 18th 2009, 12:23pm

tak to som rad, ze tu nie je dalsi hakunns :D

Hakunss

Unregistered

9

Wednesday, February 18th 2009, 12:36pm

Ako vieš že nenapíšem :P a ani mne sa ten spôsob zas tak nepáči :D

This post has been edited 1 times, last edit by "Hakunss" (Feb 18th 2009, 12:36pm)

demon123

Unregistered

10

Wednesday, February 18th 2009, 7:15pm

Odpoveď všetkým

Quoted

Originally posted by Hakunss
Ako vieš že nenapíšem :P a ani mne sa ten spôsob zas tak nepáči :D

To bude tým že si nepamätám úplne ako som postupoval na začiatku a tiež aj tým že som začiatočník a mám ešte len necelých 5 000 bodov

11

Wednesday, February 18th 2009, 7:27pm

RE: Odpoveď všetkým

Quoted

Originally posted by demon123
To bude tým že si nepamätám úplne ako som postupoval na začiatku a tiež aj tým že som začiatočník a mám ešte len necelých 5 000 bodov

Myslim, ze rady typy ako hrat ogame by mal dat skuseny hrac a nie zaciatocnik. Ale nazov vlakna je ,,moj sposob hrania,, tak ti to neberem.
Inak naco su ti elektrarne na 4-5 ked nic neprodukuju? Postav elektraren a bane. Ak si v minuse, zase elektraren a bane. Nech to produkuje od zaciatku, nie?

PS. Hakunss - vies tvoje prispevky su vecsinou fakt odveci a casto i dost mimo temu, tak sa necuduj Zagulach ze napisal co napisal. Ak si chces pokecat, chod na pokec :).
Uz som zluceny :rofl:

Hakunss

Unregistered

12

Wednesday, February 18th 2009, 8:06pm

Si začiatočník s 5000 bodmi Lol tak potom ja som uplne slabý

This post has been edited 1 times, last edit by "Hakunss" (Feb 18th 2009, 8:06pm)

13

Wednesday, February 18th 2009, 8:07pm

mno tak potom si uplne slaby..
sfarmite ho niekto za mna :P

This post has been edited 1 times, last edit by "Zagulach" (Feb 18th 2009, 8:08pm)

14

Wednesday, February 18th 2009, 8:46pm

Nuz naozaj by bolo dobre, niekde na zaciatku toho tvojho prveho postu napisat, ze som zaciatocnik, a takto to robim ja....

1. ako napisal slnko, naco ti je energia ked nic netazis?

2. vyskumne labaky ti netreba uplne hned ako ich mozes stavat... radsej doly

3. zakladna obrana moze byt, ale neprehanat... zbytocne investovat do obrany ktora nebude nic chranit... investovat do bani, neskor letky a vyskumu...

4. cudoval by si sa, ale v neskorsich stadiach je prave kovu najmenej...

5. ked iba zacinas, IVS ti netreba (dalsi skrt...), a to mazanie planet sa mi tiez nepozdava, niektori to robia, ale naco? Na zaciatku hry clovek horkotazko naskrabe surky na 1. kolonizacku, tak naco ich potom len tak vyhodit do vzduchu mazanim planety? Kym postavis dalsiu kolonizacku, tato i ked mala planeta ti moze priniest mrte vela suriek....

6. zase nie vsetko :) niektore veci su uplne zbytocne (aliancny sklad, laserova tech >=lvl13 atd...)

HEJ, a najlepsia rada je rozmyslat, a neposielat na niekoho utok v zlozeni 4BS, 1VT a 2 rec v trvani 5 hodin, pricom s tym nerozbijete ani len tie ubohe solarne satelity.... (ako teraz niekto na mna...)
Onen i-Estel Edain, u-chebin estel anim
You wanna revenge? I will give you the Revenge!
Nekric HOF, kym si nedoutocil...

This post has been edited 3 times, last edit by "estel" (Feb 18th 2009, 8:51pm)

demon123

Unregistered

15

Wednesday, February 18th 2009, 8:54pm

RE: Môj spôsob hrania

Quoted

Originally posted by demon123
Môj spôsob hrania ogame

1. Staviame elektrárne na úroveň 4-5. Potom stavaj bane
koľko môžeš a kov môžeš na získanie prvých bodov využiť na rakeťáky. Dajú ti veľké zisky aj na bodoch aj na surovinách.

2. Začíname staviať výskumné leboratória a továrne na roboty.

3. Keď máme továrne na robotov na dvojke tak dáme staviať hangár a postupne vylepšujeme aj továrne na roboty. Skúmame počítačovú technológiu a malú energetickú technológiu.

4. Staviame obranu. Zo začiatku staviame veľa raketometou lebo tie chcú len kov a toho je vždy dosť.Potom začíname staviať aj ostatné veci.

5. Snažíme sa spraviť Továrne na nanoboty a Intergalaktickú výskumnú sieť. Ale to všetko až potom ako budeme mať postavené kolónie.Malé kolónie môžeme ovno vymazať a postaviť nové na inom mieste (ale môžete aj na rovnakom).

6. Potom sa snažíme postupne podľa technológie staviať všetko ostatné.

Rady:
Ak už máte deväť planét (samozrejme spolu s hlavnou planétou) tak nenechajte žiadnu planétu aby bola nečinná, ale dávajte na každú aby stavala buď bane alebo iné budovy alebo aj výskumi, obranu,lode.
Potom vám takto budú stúpať body dosť rýchlo. Aj 100 bodov za deň.

Napísal podľa vlastného hrania OGAME Demon123

Máte všetci velku pravdu a určite sa bodla toho neriadim lebo keď tak pozerám tak podľa neho som asi nikdy nešiel lebo som sa akurát pozrel do obrany a nemal som tam takmer nič :) len mám veľa baní. A abudol som tu asi spomenúť že rád útočím na neprítomných

16

Thursday, February 19th 2009, 8:39am

IVS a nanoboty :D :D :D pri tvojich 5000 bodoch kym to budes stavat tak vacsina z nas bude uz na dochodku:D :D

zacniname:
elektrarne 1lvl
kov 2lvl

elektranre 2lvl
kov 3
krystal 1

elektr. 3
kov 4
deu 1

elekt. 4
kov 5
kryst 2

elektrarne 5
kov 6
deu 2
(neviem ci to presne sedi s energiou,ale takto nejako hram jeden server od zaciatku)

a postupne ides takto dalej vzdy musis mat kov od krystalu aspo o 3-4 lvl viac

vyskum:
len tolko aby si mohol postavit maly t. a sondu na prve farmenie.

a radsej sa poopytuj niekoho ako na to,lebo tvoj postup je 2 veci na k...t a na nic
ale na druhej strane nikto uceny z neba nespadol,tak sa posnaz sam:P
a hlavne sa nauc co je to fleet save (nevyliecitelny problem niektorych hracov,a ak si myslis,ze "raketaky"ta ochrania tak si na omyle-lord megatron by o tom vedel hovorit svoje)
uni2
top 2
pocet darovanych mesiacov 33

demon123

Unregistered

17

Thursday, February 19th 2009, 9:26am

Quoted

Originally posted by Sorry kamo
IVS a nanoboty :D :D :D pri tvojich 5000 bodoch kym to budes stavat tak vacsina z nas bude uz na dochodku:D :D

zacniname:
elektrarne 1lvl
kov 2lvl

elektranre 2lvl
kov 3
krystal 1

elektr. 3
kov 4
deu 1

elekt. 4
kov 5
kryst 2

elektrarne 5
kov 6
deu 2
(neviem ci to presne sedi s energiou,ale takto nejako hram jeden server od zaciatku)

a postupne ides takto dalej vzdy musis mat kov od krystalu aspo o 3-4 lvl viac

vyskum:
len tolko aby si mohol postavit maly t. a sondu na prve farmenie.

a radsej sa poopytuj niekoho ako na to,lebo tvoj postup je 2 veci na k...t a na nic
ale na druhej strane nikto uceny z neba nespadol,tak sa posnaz sam:P
a hlavne sa nauc co je to fleet save (nevyliecitelny problem niektorych hracov,a ak si myslis,ze "raketaky"ta ochrania tak si na omyle-lord megatron by o tom vedel hovorit svoje)

Hej mimochodom na dôchodku nebudeš lebo som sa prepadol na 3 800 bodov a už mi len treba vylepšiť o jednu úroveň PC technologiu a mám ich

Tie rakeťáky mi na začiatku niekto navrhol a potom mi furt hovoril že to tam nemá čo robyť.

PS: Viem čo je Fleet Save len som to tam nenapísal lebo som to napísal lentak narýchlo

demon123

Unregistered

18

Friday, February 20th 2009, 3:02pm

Treba zmazať túto diskusiu nepovie mi niekto ako sa to dá?

widescreenn

Unregistered

19

Friday, February 20th 2009, 3:16pm

kubo ta si normalne ze "blbec"koho zaujima ako ty hrajes kazdy ma na to iny nazor dakto skorej roby vyskumy dkto skorej stava budovy a dakto radsej roby daco ine chapes? a ten navod je uplna blbost ale ako bez urazky