This post has been edited 14 times, last edit by "demon123" (Feb 18th 2009, 9:54am)
Quoted
Originally posted by demon123
To bude tým že si nepamätám úplne ako som postupoval na začiatku a tiež aj tým že som začiatočník a mám ešte len necelých 5 000 bodov
.
niektore veci su uplne zbytocne (aliancny sklad, laserova tech >=lvl13 atd...)This post has been edited 3 times, last edit by "estel" (Feb 18th 2009, 8:51pm)
Quoted
Originally posted by demon123
Môj spôsob hrania ogame
1. Staviame elektrárne na úroveň 4-5. Potom stavaj bane
koľko môžeš a kov môžeš na získanie prvých bodov využiť na rakeťáky. Dajú ti veľké zisky aj na bodoch aj na surovinách.
2. Začíname staviať výskumné leboratória a továrne na roboty.
3. Keď máme továrne na robotov na dvojke tak dáme staviať hangár a postupne vylepšujeme aj továrne na roboty. Skúmame počítačovú technológiu a malú energetickú technológiu.
4. Staviame obranu. Zo začiatku staviame veľa raketometou lebo tie chcú len kov a toho je vždy dosť.Potom začíname staviať aj ostatné veci.
5. Snažíme sa spraviť Továrne na nanoboty a Intergalaktickú výskumnú sieť. Ale to všetko až potom ako budeme mať postavené kolónie.Malé kolónie môžeme ovno vymazať a postaviť nové na inom mieste (ale môžete aj na rovnakom).
6. Potom sa snažíme postupne podľa technológie staviať všetko ostatné.
Rady:
Ak už máte deväť planét (samozrejme spolu s hlavnou planétou) tak nenechajte žiadnu planétu aby bola nečinná, ale dávajte na každú aby stavala buď bane alebo iné budovy alebo aj výskumi, obranu,lode.
Potom vám takto budú stúpať body dosť rýchlo. Aj 100 bodov za deň.
Napísal podľa vlastného hrania OGAME Demon123
len mám veľa baní. A abudol som tu asi spomenúť že rád útočím na neprítomných
pri tvojich 5000 bodoch kym to budes stavat tak vacsina z nas bude uz na dochodku

Quoted
Originally posted by Sorry kamo
IVS a nanoboty![]()
![]()
pri tvojich 5000 bodoch kym to budes stavat tak vacsina z nas bude uz na dochodku
![]()
zacniname:
elektrarne 1lvl
kov 2lvl
elektranre 2lvl
kov 3
krystal 1
elektr. 3
kov 4
deu 1
elekt. 4
kov 5
kryst 2
elektrarne 5
kov 6
deu 2
(neviem ci to presne sedi s energiou,ale takto nejako hram jeden server od zaciatku)
a postupne ides takto dalej vzdy musis mat kov od krystalu aspo o 3-4 lvl viac
vyskum:
len tolko aby si mohol postavit maly t. a sondu na prve farmenie.
a radsej sa poopytuj niekoho ako na to,lebo tvoj postup je 2 veci na k...t a na nic
ale na druhej strane nikto uceny z neba nespadol,tak sa posnaz sam
a hlavne sa nauc co je to fleet save (nevyliecitelny problem niektorych hracov,a ak si myslis,ze "raketaky"ta ochrania tak si na omyle-lord megatron by o tom vedel hovorit svoje)
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH