You are not logged in.

1

Friday, February 20th 2009, 2:40pm

ako dlhotrva kym sa hrac stane silnejsim hracom?

cawce chcel by som sa spytac co treba na to aby som sa stav silnejsim hracom resp. co na to treba za odpoved diiiiiiik !

2

Friday, February 20th 2009, 2:56pm

hlavne cas a trpezlivost:-)
Hovor múdro a nikto ti nebude skákať do reči.

Darovaných mesiacov / 3 /

demon123

Unregistered

3

Friday, February 20th 2009, 2:59pm

Je to blbec poznám ho neodpovedajte mu ! Len chce mať veľa postov a ak povie že to nieje pravda tak to hovorí len aby to zahovoril verte mi je to klamár a hocičo čo vám na to povie bude klamstvo

4

Friday, February 20th 2009, 3:06pm

takze
1. pocitac
2. pripojenie na net
3. int. prehliadac
4. vediet citat
5. vediet pisat
6. mozog v hlave
7. cas
8. trpezlivost
to je tak asi vsetko..

5

Friday, February 20th 2009, 4:50pm

heh .. je tu vela ludi co zbytocne postuju vid - demon123 , hakun ... takze o tom potom !!!

potrebujes hlavne chut hrat ! To je nejdolezitejsie ! Lebo aj ked ta znicia a totalne zosmiesnia ale ty stale chces hrat tak nemaju sancu , mozno ich neporazis hned mozno nie za pol roka ale 1 urcite ... Dalsie vlastnosti su jasne ( Odvaha blablablaahluposti omacka ) ... a co sa tyka Hmotnych veci tak to uz spomenul Zag
MOON - *6*
HOF - *25*
ADV-
*1*
DS - *8*

6

Friday, February 20th 2009, 8:54pm

co sa tyka mna tak len tak dalej :D ono to pmali pojde :D
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

blekend

Unregistered

7

Tuesday, March 3rd 2009, 3:01pm

hej tak asi jak to povedala kemmy

8

Tuesday, March 3rd 2009, 3:39pm

Suhlasim hlavne mat ten cas a trpezlivost. Hlavne nezabudni ze ked aj prehras tak to nezabal ale postav sa na nohy a hraj dalej a pouc sa z chyb.

9

Monday, March 9th 2009, 8:09am

Presne tak. Najdolezitesji je ten cas a aktivita, vzdy musi letiet nejaky utok na i/I hracov aby suroviny zvytocne neplesniveli. No a nezabudat na FS bez toho to nejde.