Quoted
Originally posted by spekulant
svätá pravda-----je to tu na -------- dve veci..korytnačka na korytnačke....ali útoky a rozbiť ich!!!!!
).
ale potom samozrejme nemal som cas a nakoniec si mal podal niekto z top 10 a ja som bol niekde myslim okolo 80 miesta. ( ale tak v pohode ) 
This post has been edited 1 times, last edit by "Achernar" (Mar 7th 2009, 11:41pm)
teda ked je novy vesmir tak aj hraci sa pustia na novy vesmir a tym padom nemaju cas na uni kde hrali a uz tam neni tolko hracov
tak by bolo najskor porozvyjat tieto vesmire
ked som videl 1300HS tak tomu sa uz povie utok
a urcite to nebola cela letka
Quoted
Originally posted by Achernar
Tiez si myslim ze uni4 to skazil...
Ale ako chces bojovat proti korytnackam? aj ja som korytnacka... ale ked jeden nie je korytnacka a ostatni su tak zachvilu nebudes mat na planete ani hrudu kovu al. krystalu....
Quoted
Originally posted by tiger
Neviem, aký štýl hry hráš. No môžem ti poradiť len jedno. Musíš lietať. Sťahovať sa z jednej galaxie do druhej a hľadať ciele.

Quoted
Originally posted by KEMMY-OUE
Suhlasim s tou reklamou lebo hracou je malo ! ... ale osobne mi prekazaju Hraci , ktory maju celkom v pohode flotilu len sa o nu nestaraju a potom BOOOM dam ich dole ale ich da niekto iny ... o tyzdne ho chcem este raz pretuknut ze ci sa s toho zotavuje a co vidim Jeho planety chybaju je vymazany !!!! ... Normalne mam strach utocit lebo po predhre sa vymazu !!!! ... Ogame vazne nieje pre slabe natury !

Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH