)) 
...reklama na OGame podla mna viac pomoze ako vsetky ostatne navrhy dokopy![]()
no ano ale na forach ked tak spomenies nieco take tka sa to povazuje sa reklamu a za to je ban a na pokeci mozno by sa ujalo ale to by musely hraci zacat stmy spamovatTak ja len tolko vsedsy tu hovorite ze je potrebná reklama a ze trav je vsade ale ruku na srdce kolko z vas je moderator alebo aspon prispievatel na rôzne fora ci uz warez alebo diskusne a kolko z vas tam Ogame ktore tak milujete uz spomenul vsak staci ak na pokeci s casu na cas niekto spomenie hru a vysledok sa urcite dostavi celkovo len diskutovat o tom je zbitocne ved nakoniec kto to ma spravit ak nie samotny hraci
ja by som mal navrh este taky jeden ked sa novyhrac prihlasi na ogame tak mu pride sprava ze vitaj na ogame atď ... keby sa tma dalo ze tuna je link na forum kde sa mozes anucit tipy a triky ako hrat ogame tka podla mna by to bolo ts dobre lebo asi kazdy novacik nevie hrat tuto hru a takto sa ned dostane k informaciam ako hrat hru
Quoted
no ano ale na forach ked tak spomenies nieco take tka sa to povazuje sa reklamu a za to je ban a na pokeci mozno by sa ujalo ale to by musely hraci zacat stmy spamovatja by som mal navrh este taky jeden ked sa novyhrac prihlasi na ogame tak mu pride sprava ze vitaj na ogame atď ... keby sa tma dalo ze tuna je link na forum kde sa mozes anucit tipy a triky ako hrat ogame tka podla mna by to bolo ts dobre lebo asi kazdy novacik nevie hrat tuto hru a takto sa ned dostane k informaciam ako hrat hru
![]()
ak tu tu uz niekto spominal tak prapacte ze opakujam necital som uplne vsetky prispevky![]()

Quoted
Lahká pomoc páni a dámi, tý čo nehrajú uni 1 si urobia farmy , pre lahší štart nováčikov...a tých budú vyberať tý nad nimi a tých další... jednoduchý systém ....ide to na cz, tak prečo nie na sk
stačí dať nick Farma a vyhnať doly na približne 10 lvl a raz za mesiac to skontrolovať aby účet nebol zrušený...tomu sa hovorí pomoc upadajúcim vesmírom!!!!!!
... priznajme si všetci,koľko sme do tejto hry investovali financíí..99% hráčov si určite ani raz nenabilo temnú hmotu,a to pri tom výmena surovín u obchodníka stojí v prepočte totálne drobné
...my chceme síce skvelú zábavu,ale GF obchod
my chceme síce skvelú zábavu,ale GF obchod![]()
my chceme síce skvelú zábavu,ale GF obchod![]()
Ved prave preto by si mohli uvedomit, ze by sa zisli reklamy...
Nuz pozri sa, kolko a akych hracov postuje vsetky tie boje - takmer vsetko su utoky top 100 na slabsich, alebo na korytnacky, pretoze dneska hrac v top200 alebo 300 nema taku flotilu, kedze pod nimi pomaly uz nie je nikto, na koho ucet by mohli zit, a tak tu ostavaju rovnocenni, a ti idu tazsie znicit... a vacsinou maju korytnacky ktore hrac rovnakej urovne nema moc sanci znicit...
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH