You are not logged in.

161

Monday, August 3rd 2009, 9:54pm

RE: nemecky vesmir

nemci maju uni 78 noooo

ale nemcov je viac...a su viac digitalizovaný...a viacej "degenerovaný" nemajú co robit tak sa hrajkajú :D....neries nemcov...tu sme na slovensku a na slovenskom vesmíre...

162

Tuesday, August 4th 2009, 7:48pm

V5 :)))

noo hej ale ved chcu robit vesmir 5 ale ved n vesmie 4 tolko ludi neni tak neviem naci chce nieko V5...... V5 Je zbytocni podla mna su vesmire 1 2 3 4 a na keri k... ma byt 5 hmm ved tolko ludi nehra ogame jaj ked na kazdom vesmire buse ludi okolo 1 miliona tak V5 by bolo dobre ked bude ale ved ani na jednom vesmire neni tolko ludii....... :)))
SGA

STAR GATE ATLANTIS

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

163

Wednesday, August 5th 2009, 3:41pm

skuste sa pozriet na toto vlakno a vyjadrite sa:
http://board.ogame.cz/index.php?page=Thr…9797#post219797

164

Wednesday, August 5th 2009, 11:20pm

Hmmm, niekto tu uz predsa spominal, ze by sme mohli do vesmiru dat farm-botov.... :D
Nuz ale pochybujem, ze by to zlepsilo situaciu, ten ucet by musel mat tazbu aspon 25 24 21 krat 9 planet, ak nie viac aby z neho nieco vobec bolo..... a muselo by byt aspon 100 takych uctov aby to nejako zmenilo situaciu.
Skor by som natrvalo zabanovanych hracov zbavil dovolenky, a z toho by sa dalo o dost viacej vyzit. letka, suroviny a za obranou....
Alebo urcite mozes vytvorit take farm-ucty aj sam, haus - ako SGO, ci nie? Ale to je urcite narocne na cas...

Tak napad to zly nie je ale komu sa chce aspon 2 mesiace robit taketo ucty a nechat ich farmit? Mozno par hracov to spravi, ale pochybujem ze to vytiahnu na 25 23 20.... a menej ani nema cenu vytvarat.
Universum 1 - SK - [OUE] - 18 HoF - 2 Adv - 6 Moon - 9 DS Destroyed - Terminated
Universum 4 - SK - [__DX__] - 1 HoF - Terminated
Universum 6 - SK - [X-COM] - 3 or more unpublished HoF´s - playing as KAPUDRANT
Universum 9 - CZ - [PDS] - 7 HoF - 1 Adv - Terminated

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

165

Thursday, August 6th 2009, 12:20am

tam v tom vlakne sa bavia skor o tom ako pomoct hracom ktory prichadzaju a chcu hrat ale proste ten rozbeh je tazky..skor mi je sympaticka myslienka bani na 5 5 5 :)

166

Thursday, August 6th 2009, 5:41pm

Tak ale to je fakt akurat tak ked mas 1 transporter maly, potom ked uz mas aj velky tak ti je to nanic... to radsej nejaku financnu podporu nazaciatok dat... myslim ako surovin viac ako 500
Universum 1 - SK - [OUE] - 18 HoF - 2 Adv - 6 Moon - 9 DS Destroyed - Terminated

167

Thursday, August 6th 2009, 9:38pm

co sa tyka nemcov tak ich ja nad 70 M. ak nie 80 ... takze je to uplne zbytocn porovnavat so Slovenskom a jeho 6M lodi a toho ma net tak 2M ... Tych Boot som uz navrhoval v minulosti nemuselo by to byt tazke neverim ze by to nejaky obycjany programator kto sa troska vyzna nevie vytvorit takych Bootov vsak nechceme aby sa z nich staly top hraci ale len aby stavali budovy , obranu , lode ... a % rozlozenie investici by mali dobpredu naprogramovane a oli by aj oznaceny od 1 do 3 pricom ta 3 by robila uz aj utoky a FS :jojo: takze by mali logicky vytciu letku a bolo by tazsie ich chitit ... no ale aby som neodbocil od temy ...

ja som jednoznacne za reklamu !!!surovinova pomoc novacikov = hlupost ( ked si novy tak nevies na co ich pouzit ja ked som zacal hrat tak keby som mal 10M kovu tak tych 10M hned smarim do kompletou a to sa mi 1 staval 33 minut taky som bol Noob ) ... dalej Navody = je ich na fore si myslim viac nez dost ! ...

Zacinam mat pocit ze cela tato tema je uz uplne zbytocna vsetko tu uz bolo povedane treba len a len uz konecne nieco ROBIT pre to aby nas nebolo na serveroch po 1000
MOON - *6*
HOF - *25*
ADV-
*1*
DS - *8*

168

Thursday, August 6th 2009, 10:51pm

...reklama na OGame podla mna viac pomoze ako vsetky ostatne navrhy dokopy ;)

169

Friday, August 7th 2009, 4:18pm

...reklama na OGame podla mna viac pomoze ako vsetky ostatne navrhy dokopy ;)

presne tak ako si povedal...reklama...preboha ved reklama na trav je uz aj na faceboo ...alebo ked stahujete nieco tak strielate v takom okne také kačky ci co..noo a ked uspesne trafite vsetkých 10 tak vas to hodí na trav stranku....preboha...

170

Friday, August 7th 2009, 4:25pm

Ahojte takze k tej reklame.Pred urcitym casom som Opquo-vi a MOHO-vi navrhol par navrhov ohladom reklamy pre nasu komunitu. Obaja suhlasili ze by bolo velmi dobre aby bola reklama. Teda kedze MOHO je nas Community manager tak som mu aj navrhol kde by bola asi vhodna reklama. MOHO prislubil ze dane informacie poda dalej na ich oddelenie v GF ktore to ma na starosti. Este by som privital aby ak chcete tak mi poslite na EMAIL alebo cez PM stranky na ktorych si myslite ze by mala byt reklama. Nasledne toto poslem dalej. Nic nerucim ale pokusit sa mozme.

171

Friday, August 7th 2009, 4:44pm

Jedna malickost co som si vsimol aj ked novacikovia vylezu spod ochrany tak nemaju tolko suriek aby sa na ne oplatilo lietat, vacsinou to byva tak ze novacikovia si kradnu navzajom a ti co su visie tak tich okradaju hraci co su na vissej pozicii proste je dost vela hracov ktory su skuseni a tych co su zaciatocnici ich je malo. Je to podobne ako potravinovi retazec. Aby prezili ti najsilnejsi tak musi byt strasne vela tych najslabsich, preto sa nesmu tolko podporovat novacikov, aby sa pomali naucili hrat. To je aspon moj nazor. ak sa mylim tak ma opravte.
2 x HOF

172

Monday, August 10th 2009, 9:25pm

Tak ja len tolko vsedsy tu hovorite ze je potrebná reklama a ze trav je vsade ale ruku na srdce kolko z vas je moderator alebo aspon prispievatel na rôzne fora ci uz warez alebo diskusne a kolko z vas tam Ogame ktore tak milujete uz spomenul vsak staci ak na pokeci s casu na cas niekto spomenie hru a vysledok sa urcite dostavi celkovo len diskutovat o tom je zbitocne ved nakoniec kto to ma spravit ak nie samotny hraci

173

Saturday, August 15th 2009, 8:47pm

Tak ja len tolko vsedsy tu hovorite ze je potrebná reklama a ze trav je vsade ale ruku na srdce kolko z vas je moderator alebo aspon prispievatel na rôzne fora ci uz warez alebo diskusne a kolko z vas tam Ogame ktore tak milujete uz spomenul vsak staci ak na pokeci s casu na cas niekto spomenie hru a vysledok sa urcite dostavi celkovo len diskutovat o tom je zbitocne ved nakoniec kto to ma spravit ak nie samotny hraci
no ano ale na forach ked tak spomenies nieco take tka sa to povazuje sa reklamu a za to je ban a na pokeci mozno by sa ujalo ale to by musely hraci zacat stmy spamovat :D ja by som mal navrh este taky jeden ked sa novyhrac prihlasi na ogame tak mu pride sprava ze vitaj na ogame atď ... keby sa tma dalo ze tuna je link na forum kde sa mozes anucit tipy a triky ako hrat ogame tka podla mna by to bolo ts dobre lebo asi kazdy novacik nevie hrat tuto hru a takto sa ned dostane k informaciam ako hrat hru :)

ak tu tu uz niekto spominal tak prapacte ze opakujam necital som uplne vsetky prispevky :D

Som proti redesignu starych vesmirov!!!!

Sviečka horí len tak dlho ako knôt.

174

Saturday, August 15th 2009, 10:07pm

Quoted

no ano ale na forach ked tak spomenies nieco take tka sa to povazuje sa reklamu a za to je ban a na pokeci mozno by sa ujalo ale to by musely hraci zacat stmy spamovat :D ja by som mal navrh este taky jeden ked sa novyhrac prihlasi na ogame tak mu pride sprava ze vitaj na ogame atď ... keby sa tma dalo ze tuna je link na forum kde sa mozes anucit tipy a triky ako hrat ogame tka podla mna by to bolo ts dobre lebo asi kazdy novacik nevie hrat tuto hru a takto sa ned dostane k informaciam ako hrat hru :)

ak tu tu uz niekto spominal tak prapacte ze opakujam necital som uplne vsetky prispevky :D

Ved ono to tam uz davno je :)

A s tym pokecom je to hovadina, lebo za A: na pokec vacsinou chodia sami usmrkanci, ktory by tu nic nezlepsili a za B: komu by sa to chcelo robit ked je jednoduchsie vyzvat GF nech rozvesia po internete reklamy??? ;)

175

Sunday, August 16th 2009, 1:10am

Quoted

Lahká pomoc páni a dámi, tý čo nehrajú uni 1 si urobia farmy , pre lahší štart nováčikov...a tých budú vyberať tý nad nimi a tých další... jednoduchý systém ....ide to na cz, tak prečo nie na sk
stačí dať nick Farma a vyhnať doly na približne 10 lvl a raz za mesiac to skontrolovať aby účet nebol zrušený...tomu sa hovorí pomoc upadajúcim vesmírom!!!!!!

176

Monday, August 17th 2009, 6:08pm

hm...myslím,že ešte stále to nie je také zlé...ciele stále sú,aj keď pomenej....svedčia o tom boje uvedené na fóre a to myslím,že je len zlomok z uskutočnených denných bojov...hráčov ubúda,to je fakt,čo je v konečnom dôsledku ako už bolo spomínané vinou pribúdajúcich serverov a slabou reklamou...osobne som pár ľudí na túto skvelú hru nahovoril,ale nie každý ju asi pochopil,pretože niektorí ešte ani poriadne nezačali a už skončili :)
Ten nápad s oživením pomocou botov s vlastnou inteligenciou je BOMBA :banana2: ....či k tomu niekedy v budúcnosti dôjde vzhľadom k veeeeľmi malej ,ak nie nulovej ziskovosti tohoto projektu je otázne :) ... priznajme si všetci,koľko sme do tejto hry investovali financíí..99% hráčov si určite ani raz nenabilo temnú hmotu,a to pri tom výmena surovín u obchodníka stojí v prepočte totálne drobné ;) ...my chceme síce skvelú zábavu,ale GF obchod :)

177

Monday, August 17th 2009, 7:00pm

my chceme síce skvelú zábavu,ale GF obchod :)

Ved prave preto by si mohli uvedomit, ze by sa zisli reklamy...

Nuz pozri sa, kolko a akych hracov postuje vsetky tie boje - takmer vsetko su utoky top 100 na slabsich, alebo na korytnacky, pretoze dneska hrac v top200 alebo 300 nema taku flotilu, kedze pod nimi pomaly uz nie je nikto, na koho ucet by mohli zit, a tak tu ostavaju rovnocenni, a ti idu tazsie znicit... a vacsinou maju korytnacky ktore hrac rovnakej urovne nema moc sanci znicit...

178

Tuesday, August 18th 2009, 9:28am

my chceme síce skvelú zábavu,ale GF obchod :)

Ved prave preto by si mohli uvedomit, ze by sa zisli reklamy...

Nuz pozri sa, kolko a akych hracov postuje vsetky tie boje - takmer vsetko su utoky top 100 na slabsich, alebo na korytnacky, pretoze dneska hrac v top200 alebo 300 nema taku flotilu, kedze pod nimi pomaly uz nie je nikto, na koho ucet by mohli zit, a tak tu ostavaju rovnocenni, a ti idu tazsie znicit... a vacsinou maju korytnacky ktore hrac rovnakej urovne nema moc sanci znicit...

NIeco na tom asi bude
spominali ste ze lahsie je dat ziadost na GO ale to ziavne nefunguje

179

Monday, September 28th 2009, 4:42pm

MOJ NAZOR

ked v skratke zhrniem cele vlakno tak mi z toho vyplyva toto:

-zvysit pocet hracov pojde len cez reklamu to sme sa zhodli , to vsak nemozme ovplynit my ale GF

-myslienka vytvorenia uctov na kazdom vesmire a dat doly(tazobne komplexi) aspon na 5,5,5 je sice zaujimava , no pochybujem ,ze sa to bude chciet kazdemu hracovi(alebo aspon 100 ludom) max odhadujem cca 20-tim a to nic neriesi...

-ak sa aj pritiahnu novy hraci ci uz na uni 1,2,3,4 tak po zisteni ,ze maju obrovsku stratu na top100 to vzdaju , iste sa najdu aj vynimky ale opat to nevyrisi situaciu

-podla mna jedine riesenie je zavedenie botov (uz to bolo vo vlakne spominane viem) minimalne 200-300(ak nie este viac) inak bude vesmir stagnovat prinajlepsom ,alebo vymierat prinajhorsom

-akym stylom by sa mali zaviest , ci len ciste farmy alebo aj s istou aktivitou je uz dalsia otazka, asi lepsie by bolo zaviest aktivnych botov ,ale to neviem ako je narocne na programovanie atd...ale ich zavedenie je podla mojho nazoru NEVYHNUTNOSTOU (teda ak je to mozne - vsetko zavisi zase od GF)

(Som hrac na vesmire 4 - v rebricku nr.5)
- len aby sa vedelo ,ze nie som uplny novacik