You are not logged in.

HEATROW

Unregistered

1

Saturday, March 21st 2009, 9:10pm

čo sa deje zo search?

som jediný alebo blbne na fóre search?

Aersis

Unregistered

2

Saturday, March 21st 2009, 11:21pm

Ak mas na mysli to, ze nikdy nic nenajde, tak rozhodne sam nie si.

3

Saturday, March 21st 2009, 11:25pm

Quoted

Originally posted by Aersis
Ak mas na mysli to, ze nikdy nic nenajde, tak rozhodne sam nie si.

Uplne suhlasim. skusil som tam natukat "kolonizacia" len tak na rychlo, a jedine, co vyslo, bolo: "No results were found for this search."

Chyba je hlavne v tom, ze to vyhladava iba presne to co tam napises.... Skusil som aj pravidla a tiez nic nenaslo... chcelo by to zmenit, nech to hlada bez diakritiky, a nie doslovne, ale aj ak to je nejak zmenene, alebo obohatene o dalsie slova....
Universum 1 - SK - [OUE] - 18 HoF - 2 Adv - 6 Moon - 9 DS Destroyed - Terminated
Universum 4 - SK - [__DX__] - 1 HoF - Terminated
Universum 6 - SK - [X-COM] - 3 or more unpublished HoF´s - playing as KAPUDRANT
Universum 9 - CZ - [PDS] - 7 HoF - 1 Adv - Terminated

This post has been edited 1 times, last edit by "Achernar" (Mar 21st 2009, 11:28pm)

Aersis

Unregistered

4

Saturday, March 21st 2009, 11:34pm

Nehlada to bez diakritiky? Nehlada to obohatene o ine slova? Nic take som si nikdy nevsimol, vzdy co som hladal mi naslo, ci to bolo bez alebo s diakritikou.

Edit: Vsade inde vyhladavanie funguje, bude to asi len dalsi lokalny problem na ogame.sk.
Dufajme, ze sa to coskoro vyriesi.

5

Saturday, March 21st 2009, 11:37pm

Quoted

Nehlada to bez diakritiky? Nehlada to obohatene o ine slova? Nic take som si nikdy nevsimol, vzdy co som hladal mi naslo, ci to bolo bez alebo s diakritikou.

To myslis ako vtip? Ved ten search nic nikdy nenajde, ked hovorime o temach... uzivatelov najde....
skus tam hodit napr. Fleetsave, ako sa vola tema v navodoch, ale nic nenajde. Skusal som viac presnych nazvov tem, ale vzdy som dopadol rovnako:
"No results were found for this search."
Je to na nic... lebo tato fraza je jedine, co ti search najde.
Universum 1 - SK - [OUE] - 18 HoF - 2 Adv - 6 Moon - 9 DS Destroyed - Terminated

This post has been edited 1 times, last edit by "Achernar" (Mar 21st 2009, 11:37pm)

HEATROW

Unregistered

6

Sunday, March 22nd 2009, 7:41am

presne ako povedal achernar ale čo si pametám tak napísal som napr.kolonizacia a vyhladalo ale teraz som dal vyhladávať kolonizacia a neviem prečo ale vyhladalo to túto tému

This post has been edited 1 times, last edit by "HEATROW" (Mar 22nd 2009, 7:42am)

7

Sunday, March 22nd 2009, 9:03am

Podla mna search nema ziadnu efektivitu. Teda priklanam sa k nazoru ze by sa malo nieco spravit s tymto tlacidlom , nejako ho upravit , i ked niekedy pomoze ( u mna malokedy ).

Aersis

Unregistered

8

Sunday, March 22nd 2009, 11:15am

Achernar - lenze nebolo to takto vzdy, neviem, kedy to prestalo fungovat, no ked to fugovalo, vyhladavalo to bez problemov aj bez diakritiky.

9

Sunday, March 22nd 2009, 12:11pm

Quoted

Achernar - lenze nebolo to takto vzdy, neviem, kedy to prestalo fungovat, no ked to fugovalo, vyhladavalo to bez problemov aj bez diakritiky.

Tak kedysi nieco nasiel, ale aj tak to bolo chabe a nikdy nenasiel to, co som chcel... radsej som kukal temy a ak som nenasiel, zalozil som novu....

10

Sunday, March 22nd 2009, 12:18pm

Momentalne sa na fore deju rozne veci ku ktorym nemame vysvetlenie. Kazdy si snad vsimol ze zmizli pravidla hry. Zmizlo este par dalsich prispevkov. Vec sa bude riesit hned v pondelok. Pravdepodobne pride k obnoveniu fora zo zalohy. Myslim ze problemy so searchom maju nieco spolocne aj s miznutim prispevkov. Poprosim vas preto o strpenie. Uvidime co povedia ludia z vedenia na momentalnu situaciu fora.
Moc prináša aj veľkú zodpovednosť.