You are not logged in.

1

Sunday, March 22nd 2009, 8:43am

Urážky!!!

No čo sa týka urážania a vyhrážania v reálnom živote, tak v tom má hádam každý jasno. Ale ja by som chcel vedieť a tým aj navrhnúť GO, Takzvane nepriame urážanie. Aby sme s uviedli príklad tak napríklad.
ty ....... jeden
ty **** jeden

Alebo rôzne iné kombinácie ako iniciálky a skryté významy, ktoré sú každému jasné len ten čo to písal si myslí že mu to prejde, lebo ved akože on nič. On dobrák od srdca.
Keď vám poviem že som dobrý budete si myslieť že sa chvastám.

Keď vám poviem, že nie, budete vedieť že klamem.

2

Sunday, March 22nd 2009, 8:54am

Myslim si ze to nie je velmi dobry napad - Viete si predstavit svet bez urazania ? Ja nie...

3

Sunday, March 22nd 2009, 8:55am

RE: Urážky!!!

Quoted

Originally posted by Remonnes - the Last
No čo sa týka urážania a vyhrážania v reálnom živote, tak v tom má hádam každý jasno. Ale ja by som chcel vedieť a tým aj navrhnúť GO, Takzvane nepriame urážanie. Aby sme s uviedli príklad tak napríklad.
ty ....... jeden
ty **** jeden

Alebo rôzne iné kombinácie ako iniciálky a skryté významy, ktoré sú každému jasné len ten čo to písal si myslí že mu to prejde, lebo ved akože on nič. On dobrák od srdca.

tak k tomuto tematu a navrhu se pripojim rad.jsou tu taci,kteri si vysvetluji posilani PM jako vec,pres kterou muzou vse.urazeji,osocuji a pak kdyz jim clovek napise ,ze to ohlasim.preposlou PM zpet ,ale pozmenenou.
dost casto se setkavam i s tim,ze napisou ze oni maji jinou verzi.
tak pokladam moderatorum otazku,Da se zjistit ktera zprava je prava?registruje servr i soukrome PM?aby se daly popripade dohledat?

"Mak tal shree. Lok tak. Mekta satak VINTAGE
Tel kol,Hashak

This post has been edited 1 times, last edit by "vintage" (Mar 22nd 2009, 8:57am)

4

Sunday, March 22nd 2009, 9:01am

Remonnes - the Last podla mna za tie priklady co si ty uviedol by sa nemali davat bany. Vsak si uviedol napr. ty ....... jeden - a nieje tam nikde urazka teda podla mna nie.

vintage nuz ak ti niekto nadava cez pm-ky na fore tak to nahlasuj a mozme sa nato s BA pozret alebo si dotycneho daj do ignore listu a je to.

5

Sunday, March 22nd 2009, 9:09am

V

Quoted

Originally posted by radek
Remonnes - the Last podla mna za tie priklady co si ty uviedol by sa nemali davat bany. Vsak si uviedol napr. ty ....... jeden - a nieje tam nikde urazka teda podla mna nie.

vintage nuz ak ti niekto nadava cez pm-ky na fore tak to nahlasuj a mozme sa nato s BA pozret alebo si dotycneho daj do ignore listu a je to.

ja to nahlasuji.
me zajima otazka,jestli se takove zpravy daji zpetne dohledat?

Tel kol,Hashak

6

Sunday, March 22nd 2009, 9:18am

bolo by dobre keby vhre bola cenzura na PM:D naprikald raz som hral niekde cs a ked som napisal nejaku nadavku (napr d*bil bez hviezdicky) tak to namieso tej nadavky napisalo"navstivte nasu stranku na ......" tu by to mohlo byt tak ze by to odkazalo na pravidla hry :D :D
.

7

Sunday, March 22nd 2009, 10:16am

RE: Urážky!!!

Quoted

Originally posted by Remonnes - the Last
ty ....... jeden
ty **** jeden

No, v dnesnych dobach je to fakt potrebne :D

Quoted

ja to nahlasuji.
me zajima otazka,jestli se takove zpravy daji zpetne dohledat?

Ved mas tam message tracking, a prijate spravy.... ak si ju nevymazes, nemoze ju sfalsovat nikto... je tam cas prijatia...
Universum 1 - SK - [OUE] - 18 HoF - 2 Adv - 6 Moon - 9 DS Destroyed - Terminated
Universum 4 - SK - [__DX__] - 1 HoF - Terminated
Universum 6 - SK - [X-COM] - 3 or more unpublished HoF´s - playing as KAPUDRANT
Universum 9 - CZ - [PDS] - 7 HoF - 1 Adv - Terminated

8

Sunday, March 22nd 2009, 10:52am

Moj nazor je taky ze nadavka v hocijakej forme je stale nadavka. Kazda vec sa da povedat aj slusne staci sa len ovladat. Ked vas tu nechapem si pisat do d*bilov do k**vi alebo nebodaj do kktov a take to veci. Za chvilku to tu bude vyzerat jak v tom nasom parlemente. Moj nazor je jasny nadavka je nadavka v hocijakej skratenej alebo hviezdickovej forme.

napr.:

Quoted

ty **** jeden

naco to tam pises teda ked to tam ani neni vidiet ? napis to bez toho a je to.

Quoted

kua tak toto som pokaslal...

toto som niekde videl nedavno. Zasa anco tam to kua pisete ? zbitocnost .. warn za vulgarnost.
Troska sa uvedomte na toto forum chodia i deti. Musi to tu mat nejaku tu uroven.

Co sa tyce PM na fore poradime sa o tom s BA. Myslim ze on pristup k tymto spravam ma.
Moc prináša aj veľkú zodpovednosť.

9

Sunday, March 22nd 2009, 11:10am

V

Quoted

Originally posted by Speeder21
Moj nazor je taky ze nadavka v hocijakej forme je stale nadavka. Kazda vec sa da povedat aj slusne staci sa len ovladat. Ked vas tu nechapem si pisat do d*bilov do k**vi alebo nebodaj do kktov a take to veci. Za chvilku to tu bude vyzerat jak v tom nasom parlemente. Moj nazor je jasny nadavka je nadavka v hocijakej skratenej alebo hviezdickovej forme.

napr.:

Quoted

ty **** jeden

naco to tam pises teda ked to tam ani neni vidiet ? napis to bez toho a je to.

Quoted

kua tak toto som pokaslal...

toto som niekde videl nedavno. Zasa anco tam to kua pisete ? zbitocnost .. warn za vulgarnost.
Troska sa uvedomte na toto forum chodia i deti. Musi to tu mat nejaku tu uroven.

Co sa tyce PM na fore poradime sa o tom s BA. Myslim ze on pristup k tymto spravam ma.

musim souhlasit.slusnost je prvorada.a vsichni by si meli uvedomit,ze je to jen hra!!!!

Tel kol,Hashak

Aersis

Unregistered

10

Sunday, March 22nd 2009, 11:17am

Aj skryte nadavky su nadavky, je tu umysel, takze, ano, podla mna by mali byt postihovane nadavky v akejkolvek forme.

Fefito

Unregistered

11

Sunday, March 22nd 2009, 11:59am

Ja si myslim, ze **** su OK...

Podla mna ak je niekto rozumny clovek, tak ho nemoze urazit sprava plna nadavok,
ktora len svedci o inteligencii a osobnosti odosielatela.
Ja osobne si z takychto sprav nerobim nic.
Precitam a vymazem.
Ako sa hovori: "ROZHADZAT A URAZIT MA MOZE LEN INTELIGENTNY CLOVEK" a
nie sprska nadavok od nejakeho pochybneho individua alebo hraca co to preziva az prilis a
pomaly tym padom straca kontakt s realitou.

Takze ja som v poho aj bez ****, ale *** su dobre kvoli mladsim rocnikom,
co tu tiez hraju, nech sa ucia kulture na internete,
aby to tu raz vsade nebolo len same nadavky.

Aersis

Unregistered

12

Sunday, March 22nd 2009, 12:33pm

Neviem, povedal by som, ze nejde o to, ci ta nadavky a urazky naozaj urazia (samozrejme, ze nie), ale o to, ako bude poskodene forum, jeho uroven.

Tak to vnimam ja.

13

Sunday, March 22nd 2009, 7:26pm

forum

Aersis má absalútnu pravdu vulgarizmy na každom kroku neprilákajú vela nových hráčov...aspon to forum by mohlo byt bez vulgarizmov, ak už samotná hra nie je :D
Tí, ktorí prosia o zlutovanie,
sú príliš zbabelý na to, aby si ho zaslúžili.

Anaxagoras

blekend

Unregistered

14

Tuesday, March 24th 2009, 2:34pm

no to je fakt snazite sa tu zebi tu kazdy bol ale v skutocnosti su to len take reci do prazdna lebo asi to ma kazdy v ...*

15

Tuesday, May 12th 2009, 12:27pm

bez nadávok

Môj názor je že :
1:urazí ma len to čo je pravda
2:Ogame je síce hra ktorá vytvára silnú závislosť a paranoické stavy spojené so strachom o flotilku AALLEE JE TO LEN HRA!!!
3:Ak to nejde po dobrom vykinožiť nadávky dal by som za urážky a nadávky ban pri ktorom je možné farmiť = každý bude davať pozor aby ho nedostal ani na jeden deň:)
4:Je to len hra. Tiež ma naštve keď ma niekto sfarmí, ale sám denne farmím a rozbíjam flotilky. malé veľké jake príde..okrem ali a priatelov:)

Pri CSku tiež nepozeram na to, že si súper kúpil drahú zbraň tak ho ušetrím???
to nie je zmysel hry.
Každý hráč si musí byť vedomí že môže prísť o flotilku. či už Estel alebo basto1(aj keď on asi nie keďže nema žiadne lode:)
skôr či neskôr musí každý začať farmiť ak chce stúpať.

Trik je v tom nenechať sa chytiť
nemozne neexistuje

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

16

Tuesday, May 12th 2009, 12:46pm

heeeeeeeeeeej zbytocne otvorena tema :)

zatvaram a bez warnu :)