Quoted
Originally posted by Remonnes - the Last
No čo sa týka urážania a vyhrážania v reálnom živote, tak v tom má hádam každý jasno. Ale ja by som chcel vedieť a tým aj navrhnúť GO, Takzvane nepriame urážanie. Aby sme s uviedli príklad tak napríklad.
ty ....... jeden
ty **** jeden
Alebo rôzne iné kombinácie ako iniciálky a skryté významy, ktoré sú každému jasné len ten čo to písal si myslí že mu to prejde, lebo ved akože on nič. On dobrák od srdca.

This post has been edited 1 times, last edit by "vintage" (Mar 22nd 2009, 8:57am)
Quoted
Originally posted by radek
Remonnes - the Last podla mna za tie priklady co si ty uviedol by sa nemali davat bany. Vsak si uviedol napr. ty ....... jeden - a nieje tam nikde urazka teda podla mna nie.
vintage nuz ak ti niekto nadava cez pm-ky na fore tak to nahlasuj a mozme sa nato s BA pozret alebo si dotycneho daj do ignore listu a je to.

Quoted
Originally posted by Remonnes - the Last
No čo sa týka urážania a vyhrážania v reálnom živote, tak v tom má hádam každý jasno. Ale ja by som chcel vedieť a tým aj navrhnúť GO, Takzvane nepriame urážanie. Aby sme s uviedli príklad tak napríklad.
ty ....... jeden
ty **** jeden
Alebo rôzne iné kombinácie ako iniciálky a skryté významy, ktoré sú každému jasné len ten čo to písal si myslí že mu to prejde, lebo ved akože on nič. On dobrák od srdca.

Quoted
ja to nahlasuji.
me zajima otazka,jestli se takove zpravy daji zpetne dohledat?
Quoted
ty **** jeden
Quoted
kua tak toto som pokaslal...
Quoted
Originally posted by Speeder21
Moj nazor je taky ze nadavka v hocijakej forme je stale nadavka. Kazda vec sa da povedat aj slusne staci sa len ovladat. Ked vas tu nechapem si pisat do d*bilov do k**vi alebo nebodaj do kktov a take to veci. Za chvilku to tu bude vyzerat jak v tom nasom parlemente. Moj nazor je jasny nadavka je nadavka v hocijakej skratenej alebo hviezdickovej forme.
napr.:
Quoted
ty **** jeden
naco to tam pises teda ked to tam ani neni vidiet ? napis to bez toho a je to.
Quoted
kua tak toto som pokaslal...
toto som niekde videl nedavno. Zasa anco tam to kua pisete ? zbitocnost .. warn za vulgarnost.
Troska sa uvedomte na toto forum chodia i deti. Musi to tu mat nejaku tu uroven.
Co sa tyce PM na fore poradime sa o tom s BA. Myslim ze on pristup k tymto spravam ma.

game je síce hra ktorá vytvára silnú závislosť a paranoické stavy spojené so strachom o flotilku AALLEE JE TO LEN HRA!!!

Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH