You are not logged in.

1

Saturday, April 4th 2009, 8:33pm

silni hráči

No chalani ja asi fakt končím ako môže nejaky hrač na 15 mieste zautočiť na hráča na 500 mieste Boze ved ten clovek fakt nerozmysla........ to je totálne nespravodlive. a navyse utočnik ma straty 300 000 a obranca 23 000 000 :( :( :( Tak chalani .....no čo povedať bolo mi tu dobre ale ak by niekto končil už z nudy tak by som ho poprosil že by mi mohol ucet prenechať ucet bude v dobrych rukách ...Diky všetkým bolo tu dobre ale ak by ma niekto chcel od tohto odradit tak kludne napiste PM alebo odpiste mozno ale to fakt sanca je velmi mala že tu ostanem.... Diky vsetkým
To je fakt hrozne niekto ktko utoči na napr helenu vondrackovu zautoči na mna???
Vyjadrite sa k tomuto a len tak mimochodom ten hrač sa volal Dark Devil

This post has been edited 1 times, last edit by "kubo990" (Apr 4th 2009, 8:51pm)

SPATA

Unregistered

2

Saturday, April 4th 2009, 9:09pm

ide o to či sa necháš farmiť abo nie dark devil je tam kde sú lode a suroviny

3

Saturday, April 4th 2009, 9:09pm

Ahoj kubo, toto je moj nazor.
Najprv sa zamysli o com je tato hra. Fakt malokto ta napadne ak sa mu to neoplati. Takze ak mu nenechas na planete lode a suroviny, NEMA preco na teba zautocit. Rob poctivy Fleet Save a si v pohode.

Ja som mal za suseda Admirala chaosu. Niekolko krat sa pokusil na mna zautocit a zbytocne - usiel som. Ked som nebol pri kompe, mal som poctivu FS. Dostal ma az falangou z mesiaca (tak som sa zoznamil s falangou). Ale aj s tym som sa naucil zit a uz sa mu to nepodarilo druhy krat.
Tato hra nie je moc pre ludi, ktory sa nemozu denne pripojit a hrat ju. Je to mozne len v tom pripade, ze straty utocnika pri prekonani obrany a prepalene deu su vyssie ako zisk z trosiek tvojich lodi + nakradnute suroviny = nezautocia na teba.
Ak sa nemozes denne venovat hre, tak sa obrn obranou. Ale bacha! Aj ta najvecsia obrana sa da prelomit ak sa to niekomu oplati - takze to musis hrat najme s rozumom.
A moze ti byt jedno aky hrac ta napadne.
Uz som zluceny :rofl:

4

Saturday, April 4th 2009, 9:27pm

naprosto suhlasim so Slnokom !!! Aj ja utocim na hracou co moja o polovicu bodou menej ! preco ? odpoved je velmi jednoducha : Skaldy im pretekaju , letka je doma , obrana nedostacujuca ... kto by neutocil ?
MOON - *6*
HOF - *25*
ADV-
*1*
DS - *8*

5

Saturday, April 4th 2009, 9:57pm

Ved ale ja som mal malo v skladoch a tez rpbim FS ale mi vypli net asi na 2 hodky a smola 2 hodiny niekomu bohate stacil X( X(

6

Saturday, April 4th 2009, 10:29pm

Ahoj nuz skus si aj toto precitat mozno ti nieco z toho pomoze.
Utoky hracov+pomoc

Vies kazdy hra tuto hru aby bol co najlepsi a ked vidi ze ma hrac suroviny/flotilu tak tazko sleduje ze ci on je na takej a takej pozici. Proste ide po nom.
Jednoduche riesenie je FS a neboj aj jeho to omrzi ked zopar krat vyjde naprazdno. Najde si iny ciel a mas znova pokoj :)

7

Sunday, April 5th 2009, 4:21am

Ziadny FS ziadne lodky.A ked ti este vipnu net tak to neni fakt sranda.Ale zivot ide dalej.Mna zostrelili dva krat kym som sa zoznamil s FS a pokracujem dalej.Tak ti drzim palce =)
Jsme prokletá banda, co dolů padá,
naděje na štěstí pomalu zvedá.
Pouliční písně zpívaj pěsti.
Na klouzačkách do neštěstí.
Blbě se usíná, rychle jde čas
snad jednou probudí naději v nás.
A po těchle klucích co hrozili všem,
jednou se jednou slehne zem!

:ABaD: Hŕŕŕŕ na ně! :ABaD:

Fefito

Unregistered

8

Sunday, April 5th 2009, 9:41am

Kubo, nevzdavaj to. Ak mas trosku odstup aspon maly od tejto hry a bavi ta hrat ju, tak sa pozbieras a postavis lodky znovu...

Mne zostrelil flotilu 4x ten isty hrac neviem presne ale bol som vtedy asi na 316, 280, 180 a 160 mieste, utocnik bol na 10 alebo 13 mieste (dufam, ze si Dark One este na mna spomenie :D ) a
2x to bolo preto, ze som sice urobil FS ale nestihol som sa vratit a?

Teraz to mozno beries tragicky ale ked vystavias nanoroboty na nejaky lvl2 alebo vyssie tak tie lodky budes stavat rychlo a nebude to az tak tragicke, ked ta niekto zostreli...

Bohuzial napr v UNI 3 SK nie je az tak vela hracov, takze obcas aj ja zautocim na hraca, co prave vysiel spod novacikovskej ochrany.

Dolezity je Fleet Save, to je alfa a omega tejto hry.

9

Sunday, April 5th 2009, 9:50am

a dolezitejsie ako Fleet save je Dobry fleet save ! ... aj mna zostrelili a to som FS robil len som si to zle naplanoval ... potom je to uz len o skusenostiach ... a ked ti padne net tak hibaj hladat mobil a volaj niekomu nech ti cekne ucet !
MOON - *6*
HOF - *25*
ADV-
*1*
DS - *8*

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

10

Sunday, April 5th 2009, 7:27pm

myslim ze vsetko bolo povedane..

11

Sunday, April 5th 2009, 9:40pm

Quoted

Originally posted by KEMMY-OUE
... a ked ti padne net tak hibaj hladat mobil a volaj niekomu nech ti cekne ucet !

To nie je moc v sulade s pravidlami.... a ked to niekto hrava len tak, tak kasle na mobil....
PS: jak mozes napisat hibaj??? ?( ?(
ved to do oci udiera... :rolleyes:
Universum 1 - SK - [OUE] - 18 HoF - 2 Adv - 6 Moon - 9 DS Destroyed - Terminated
Universum 4 - SK - [__DX__] - 1 HoF - Terminated
Universum 6 - SK - [X-COM] - 3 or more unpublished HoF´s - playing as KAPUDRANT
Universum 9 - CZ - [PDS] - 7 HoF - 1 Adv - Terminated

This post has been edited 1 times, last edit by "Achernar" (Apr 5th 2009, 9:40pm)

12

Sunday, April 5th 2009, 10:21pm

po redesgne budes moct uz len volat kamaradom :)
aspon sa zmensia rozdiely medzi hracmi...
PS: ach nwm co mas proti tomu hibaj, uplne ok...

13

Tuesday, July 28th 2009, 10:47pm

kamo keby si vedel kolko krat mna zostrelili tak by ti bolo az zle ale vipracoval som sa tam kde som a idem dalej hhh

warn haus: naco otvaras staru temu?

14

Wednesday, July 29th 2009, 11:58am

webo> suhlasim :D
Zag> hybaj ;)
mna sundali len raz a co :D
.

15

Wednesday, July 29th 2009, 2:16pm

kamo keby si vedel kolko krat mna zostrelili tak by ti bolo az zle ale vipracoval som sa tam kde som a idem dalej hhh

jj webo suhlasim s tebou tiez ma hodne krat dali dole a raz aj Estel top 1

pokial robite dobry FS a nenechavate zbytocne suroviny na planete tak na vas nikto nepoide

ja som tiez raz takto pisal a potom som zistil ze je lepsie mat zisk z slabsieho hraca ako stratit kopec letky na lepsom hracovi .....
Nieje "skill" hrať , ak máte celý fleeterský svet vo friendliste .

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

16

Thursday, July 30th 2009, 12:18pm

a keby si tak niekto citaval tie pravidla :)
lock