You are not logged in.

1

Friday, April 17th 2009, 11:30am

Ako vybudovat flotilu (povodne: Otazka)

Poradi mi niekto jak si mam vystaviat flotilu, lebo ked si ju zacnem staviat a niekto silnejsi ma zosionazuje tak potom na mna pripravuje utok a potom mi ju znici a mam dva mesiace pomozu mi tam priklad schovat flotilu. Alebo mam obranu na domovskej planete nepoviem aku sice by sa vam tam aj tak neoplatilo letiet. No tak vam poviem mam obranu vybudovanu podla generatora obrany a za zaklad mam 10 plazmakov. poradimi teda niekto. Alebo teraz ma nieco napadlo [zakazdim ked postavim niekolko lodi poslem ich na FS ale rychlost nastavim na co najmensiu hranicu na tych 10% a postupne ked budem staviat dalsie lode tak ich poslem na tie iste suradnice ako som poslal flotilu pred nimi ale uz o cosi rychlejsie potom kolko krat to spravim a ked mi doletia na cielove suradnice poslem flotilu zas na druhu planetu len problem bude asi v zasobe deuteria nie aby som si vzdicky vypocital kolko mi bude treba deutka co] PS : rad by som pocul vase nazory.
2 x HOF

2

Friday, April 17th 2009, 12:06pm

dost dobre nechapu tvuj dotaz ale kazdopadne pokud chces stavet letku a nechces o ni prijit musis delat FS - fleetsave... tzn ze vzdy kdyz odejdes od pocitace tk posles letku pryc na tak dlouho aby se ti vratila az zase budes u pocitace (to udelas pomoci vhodne nastavene rychlosti letu v %). FS je nejlepsi delat mezi tema dvema mesici pokud je mas blizko rozmistenim pripadne z jednoho z tech mesicu tezbou do trosek...

pripadne tady : Fleetsave

This post has been edited 1 times, last edit by "Triplex" (Apr 17th 2009, 12:09pm)

3

Friday, April 17th 2009, 12:27pm

no jasne pochopil sem skoro vsetkemu az na tu poslednu vetu hlavne ten zaver. [pokud je mas blizko rozmistenim pripadne z jednoho z tech mesicu tezbou do trosek...]
2 x HOF

4

Friday, April 17th 2009, 12:33pm

pokud mas ty 2 mesice blizko u sebe tak si delej FS rozmistenim mezi nima... to je jedina varianta fs ktera se neda zadnym zpusobem zjistit (narozdil od fs utokem , rozmistenim mezi planetami ale i tezbou trosek) a pokud je mas daleko a fs mezi mesicema by te stal moc deucka muzes delat FS z jednoho z tech mesicu pomoci zberu trosek u nejaky planety (nejlip neviditelne trosky)

5

Friday, April 17th 2009, 12:45pm

no jo uz sem pochopil ale ja ten problem mam ze mam tie dva mesice daleko od seba let na 100% mi trva asi 4 az 5 hodin len jednim smerom ale uvidim aj s tymi troskamy to neni zly napad a jeste jedna malickost co su to tie [nejlip neviditelne trosky].
2 x HOF

6

Friday, April 17th 2009, 1:01pm

neviditelne trosky jsou takove trosky ktere nejsou videt v galaxii ale i presto lze na dane souradnice odeslat recyklatory... pripadne dalsi moznost fs je rozmisteni z kolonie na mesic (na kratsi dobu pokud nemas hvezdy smrti) a nebo mezi koloniemi... ale u tohoto fs dulezite aby ses prihlasil PRED dosedem letky.....

7

Friday, April 17th 2009, 1:07pm

no jo tomu poslednemu chapem lenze mi stale vrta hlavou tie neviditelne trosky jak na ne odoslem recyklatory nie su to nahodou take trosky ze niekdo na mna posle spionaznu sondu na utok ana sa rozbije zostanu tam trosky poslem recyklatore a potom flotilua medzi tym ich vyzbiera ale transportery budu letiet dalej na suradnice kde su uz teda neviditelne trosky.
2 x HOF

8

Friday, April 17th 2009, 1:22pm

ano i tohle je zpusob vytvareni neviditelnych trosek... ;)