You are not logged in.

1

Saturday, July 4th 2009, 10:06am

stavba lodi

Urcite sa to uz preberalo no nikde som nenasiel konkretnu odpoved nano tech. zvisuju rychlost stavby lod sprane vsak moja otazka znie mal som nano na 1 a dal som stavat 3 X 999 slarnich satelitou a 20 BK vsedci vieme preco zrichli sa stavba aj tichto alebo len lodi ktore dam stavat po vyskumani nano na 2

2

Saturday, July 4th 2009, 10:20am

nanite ti zrychluju stavbu lodi len na tej planete kde ich mas postavene a ak mas lode vo vystavbe nemozes postavit lv 2 ten moze spostavit az ked dostavas vsetky lode co mas vo vyrobe to znamena ze nesmies vyrabat ziadne lode ani obranne zariadenia na tej planete kde ich das stavat

p.s. to niesu nano tech. ane Nanotechnologicke tovarne
teda je to budova
Einstein je mrtvy, Shakespeare je mrtvy...ani ja sa uz necitim dobre.

3

Saturday, July 4th 2009, 10:24am

Answer

Pokial stavias nieco v lodenici, nemozes sucasne na tej istej planete vylepsovat nanotechnologicke tovarne. Proste to nejde. Ak postavis medzitym ako sa ti stavaju tieto satelity a BK nanotech. na level 2 na inej planete, s touto to nic nebude mat spolocne. Cize, toto vsetko co si si dal stavat sa bude vyrabat tempom nanotech. level 1.
Ked bude vsetko hotove, mozes si postavit nanotech na level 2 a potom sa budu uz lodky stavat tymto tempom/aj budovy samozrejme/. A z ktorej si galaxie ? Ak si robis tie satelity kvoli vyskumu graviton. technologie a mas len nano level 1 tak s panombohom... Jednak ich bude stavat ukrutne dlho a este mas dobru sancu, ze Ti ich nejaky "dobrak" pride zostrelit aby ziskal krystal z trosiek. Cize dufam, ze si bud z nejakej odlahlej galaxie alebo mas na planete dobru obranu...

4

Saturday, July 4th 2009, 10:36am

popravde dufam ze sa niekto nalakomi a zautoci mozno bude mon a to sa teda niako neda zrichlit tak to som asi v prdeli hodilo mi to 100 dni trochu som to asi podcenil skoda ze sa neda zrusit aj vystavba na a ja debil som dal stavat najprv satelity a az potom tie lode

5

Saturday, July 4th 2009, 11:31pm

a ja debil som dal stavat najprv satelity a az potom tie lode

Tak k tomuto naozaj nemam čo napisať :D

Nemožeš stavať nanotechnologicke tovarne ked niečo staviaš(lode alebo obranu).
Teda to je presne to čo tu už par krat napisane bolo a to je všetko čo aj napisať podla mna treba :)

A tych 100 dni ti teda nezávidim :D myslim že niekto bude mať dosť šancí nato aby ťa aj každy den zostreloval za nejake drobne :rocketlauncher:

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

6

Sunday, July 5th 2009, 10:58pm

popravde dufam ze sa niekto nalakomi a zautoci mozno bude mon a to sa teda niako neda zrichlit tak to som asi v prdeli hodilo mi to 100 dni trochu som to asi podcenil skoda ze sa neda zrusit aj vystavba na a ja debil som dal stavat najprv satelity a az potom tie lode
tak toto ma silno rozosmialo :D
nevadi, po 3 mesiacoch farmenia snad budes investovat suroviny az po tom co sa niekoho opytas :)