Dneska som si po dlhej dobe cital prispevky a zistil som ze vsetci co mali flame, alebo pisali vtipne, ci ostre poznamky, tak dostali ban..... Teraz ma tak napadlo.......slo by oddelit plevy od zrna? Ja by som bol za zavedenie sekcie fora....kam by sa mohli hlasit aj hraci, ktori maju ban a tato sekxia by nebola pristupna z vonku bez registracie......obcas ma kazdy chut si zaspamovat a trosicka hodit flame......a co som tak postrehol, hodne vela ludi to bavi a precitaju si forum len z toho dovodu. Je mi jasne, ze padaju neslusne vyrazy, ostre slova, warny, bany. Stacila by mala cast fora, ktora by bola pre verejnost nepristupna....Proste akademicka poda na nasom fore.....cast, kde by stratil prava admin, moderator......proste kazdy, kto by mohol troska cenzurovat. znie to ako blaznivy napad....ale aspon by sme videli otvorene a necenzurovane reakcie niektorych hracov. DAm priklad, taky kavickar nastval par ludi v hre aj na fore, ale predstavte si rok bez jeho postu.......poznam par ludi, co sa tesilo a bavilo citat napriklad jeho reakcie a rozculenia ked ho rozbili....alebo ked rozbil on niekoho.....A zase narobil vela prace moderatorom.......ale zaroven pobavil a pritiahol vela ludi na forum. .....proste nieco ako sekcia spam..........ale pristupna len zasvatenym....bez ombedzeni, banov, warnov. Raz za mesiac resetovatelna....Myslite si ze by to bol dobry napad? alebo radsej by ste reakcie plne emocii na fore necitali?