You are not logged in.

1

Monday, August 10th 2009, 11:23pm

Nova sekcia na fore

Dneska som si po dlhej dobe cital prispevky a zistil som ze vsetci co mali flame, alebo pisali vtipne, ci ostre poznamky, tak dostali ban..... Teraz ma tak napadlo.......slo by oddelit plevy od zrna? Ja by som bol za zavedenie sekcie fora....kam by sa mohli hlasit aj hraci, ktori maju ban a tato sekxia by nebola pristupna z vonku bez registracie......obcas ma kazdy chut si zaspamovat a trosicka hodit flame......a co som tak postrehol, hodne vela ludi to bavi a precitaju si forum len z toho dovodu. Je mi jasne, ze padaju neslusne vyrazy, ostre slova, warny, bany. Stacila by mala cast fora, ktora by bola pre verejnost nepristupna....Proste akademicka poda na nasom fore.....cast, kde by stratil prava admin, moderator......proste kazdy, kto by mohol troska cenzurovat. znie to ako blaznivy napad....ale aspon by sme videli otvorene a necenzurovane reakcie niektorych hracov. DAm priklad, taky kavickar nastval par ludi v hre aj na fore, ale predstavte si rok bez jeho postu.......poznam par ludi, co sa tesilo a bavilo citat napriklad jeho reakcie a rozculenia ked ho rozbili....alebo ked rozbil on niekoho.....A zase narobil vela prace moderatorom.......ale zaroven pobavil a pritiahol vela ludi na forum. .....proste nieco ako sekcia spam..........ale pristupna len zasvatenym....bez ombedzeni, banov, warnov. Raz za mesiac resetovatelna....Myslite si ze by to bol dobry napad? alebo radsej by ste reakcie plne emocii na fore necitali?

2

Tuesday, August 11th 2009, 12:42am

Ferinooo ,ty stary lisiak,ked si si cital moje prispevky poslednu dobu,tak prave toto som myslel.
ide o to ze najcitatelnejsie prispevky su tie,kde sa nieco deje a tie prispevky su o par minut closed.
a prave na kavickarovich prispevkoch sa zabavam najviac,
proste najzaujimavejsie prispevky su rychlo closed a straca to atmosferu a casto krat ma to vazne sere.

sorry ,ale teraz mam dost vypite a citil som ze to musim napisat,lebo nase forum je suche,a radsej sa zabavam na zahranicnych. no ked budem zajtra po sebe citat ta asi zomrem ale co uz,opity clovek vacsinou hovori pravdu
Nescencia necat-Nevedomosť zabíja
Nezrecykluješ-nevysvetlíš
No Sacrifice - No Victory

3

Tuesday, August 11th 2009, 1:42am

ferinoo mas 100% pravdu. aj ja patrim medzi tych co si radi precitaju rozne slovne suboje. nudne bs spravy ma nebavia. skor tie nasr. reakcie :D budem velmi rad ak sa spravy taka sekcia.
Pleasure to kill & __ DX __
(King Mates Diamond - Romanbn - Frni - Jany Van Halen)

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

4

Tuesday, August 11th 2009, 10:54am

Vycuc z pravidiel..

Quoted

04. Ukážte, že rešpektujete ostatných.

Flaming (urážanie iných používateľov) alebo zlé správanie sa voči iným používateľom, nie je dovolené. Keď používateľ veľmi uráža, Admin Fóra sa môže rozhodnúť zablokovať používateľa na niekoľko dní, podľa vážnosti urážok. Ak sa používateľ správa veľmi nevhodne, môže byť zablokovaný aj natrvalo.

prepac feri ale to nemozme dopustit..!

LOCK