You are not logged in.

1

Thursday, August 13th 2009, 11:44am

Online/ Ofline

Chcel by som sa spytať ako sa dá zistit či je hrač ktoreho sledujem online alebo ofline..Ak sa to vobec zistit dá..

Vopred dakujem za odpovede
No Time --- No FS --- No Fleet --- No PROBLEMS

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

2

Thursday, August 13th 2009, 11:48am

da sa to zistit, ked je hrac online ma vedla mena planety (*)..
pokial su tam nejake minuty, tak to znamena ze posledna aktivita bola povedzme pred (25 min)..
hviezdicka sa vzdy meni na min po 15 min... otazky?

3

Thursday, August 13th 2009, 11:54am

Vdaka za vysvetlenie..Nemam ine otazky :)
No Time --- No FS --- No Fleet --- No PROBLEMS

4

Thursday, August 13th 2009, 1:24pm

...neviem cim to je ale stale ked ja na niekoho utocim a dam sken a potom cakam 15 minut tak nikdy nezmizne ta * presne o 15 min po spionazi ale tak o minutu alebo dve neskor...a minule som si to vyskusal aj na kolegovi(niezeby som nanho utocil ale chcel som to vyskusat tak aby som si tym bol isty) :) co mam vo friendliste a uistil som sa ze sa mu ani transport ani nic nevracia na planetu proste klud este aj off ukazovalo vo friendliste a just hviezdicka nezmizla po 15 minutach...nechapem proste...

Top 1 ogame.sk ACS (with me)

Ogame už len rekreačne ;)

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

5

Thursday, August 13th 2009, 1:55pm

niekto asi skenoval pocas * co ty ani nevies...:)

LOCK

6

Thursday, August 20th 2009, 1:08am

Online/offline po druhe ;)

Cetl jsem vlakno Online/offline nemohl jsem na to odpovedet bylo uz zamknute takze k tematu :)

psal maverick

Quoted

...neviem cim to je ale stale ked ja na niekoho utocim a dam sken a potom cakam 15 minut tak nikdy nezmizne ta * presne o 15 min po spionazi ale tak o minutu alebo dve neskor...a minule som si to vyskusal aj na kolegovi(niezeby som nanho utocil ale chcel som to vyskusat tak aby som si tym bol isty) :) co mam vo friendliste a uistil som sa ze sa mu ani transport ani nic nevracia na planetu proste klud este aj off ukazovalo vo friendliste a just hviezdicka nezmizla po 15 minutach...nechapem proste...
Toto je jednoduche ... hvezdicka se objevuje presne po 15minutach, ale ted pozor, az kdyz se vrati sonda na tvuj mesic nebo planetu.
Pokud je sonda sestrelena , tak v ten mmt nabiha 15min.
Takze staci zjistit cas letu sondy pricist 15 min a pak jen sledovat ... a mas tam presne 15min na vterinu ;)

To same je i kdyz treba posilas utok , spomalujes .... po té co spomalíš , tak hvezdicka nenaskoci ...
Pokud , ale odvolas spomalovaci letku tak v mmt kdy se tobe vrati na planetu , se udela hvezdicka u obrance.

Quoted

REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

7

Thursday, August 20th 2009, 11:40am

zase otvorene aj ked neviem preco :)

8

Thursday, August 20th 2009, 2:11pm

da sa to zistit, ked je hrac online ma vedla mena planety (*)..
nie vzdy to plati ze je online :) tu aktivitu kludne mozu sposobit aky kolvek pohyb flotily(spionaz,transport,navrat lodi,utok,rozmiestnenie) na tej planete, ovsem ked je off po 15 minutach su tam minuty

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

9

Thursday, August 20th 2009, 8:22pm

najprv si treba precitat cele vlakno a az potom opravovat...
presne to iste napisal aj sRA!

posthunting! :rules: