You are not logged in.

1

Monday, August 24th 2009, 11:29am

Vesmir Andromeda - Klinec do rakvy alebo znovuzrodenie?

Myslim si, ze otvorenie noveho vesmiru bolo to najhorsie, co mohlo terajsie vesmiry postihnut....
V uni 1 je momentalne 1.161 hracov a z toho je 664 hracov nad 5000 bodov.... A teraz vsetci ti, ktori neuspeli, sa nahrnu do Andromedy, a na stare ucty sa vykaslu. Nepredpokladam ze by to malo prilakat novych hracov ked nikto o tejto zmene nevie, okrem tych co tu hraju. Mozno sa vratia podaktori hraci co sa na klasicky dizajn vykaslali a skusia stastie tu, ale vela ich zrejme nebude...
Je sice pekne, ze na e-mail mi prisla spravicka nech vyskusam novy redizajn, ale iny sposob pritahovania hracov do hry nie je, okrem pritahovania hracmi.

Avsak mozne je, ze sa z toho stane hit, a nahrnie sa sem vela ludi, co je pre hracov v povodnych vesmiroch aj tak jedno, lebo tam nikto zrejme nepojde....

Co si myslite vy, je to ogame.sk plus, alebo minus?
Nuz i ked je to v podstate jedno, rozhodnutie GF sa urcite nezmeni, a len cas ukaze odpoved na moju otazku...
Universum 1 - SK - [OUE] - 18 HoF - 2 Adv - 6 Moon - 9 DS Destroyed - Terminated
Universum 4 - SK - [__DX__] - 1 HoF - Terminated
Universum 6 - SK - [X-COM] - 3 or more unpublished HoF´s - playing as KAPUDRANT
Universum 9 - CZ - [PDS] - 7 HoF - 1 Adv - Terminated

2

Monday, August 24th 2009, 12:01pm

ACHIK MA asi aj pravdu ... lebo .. nase stare .. uni upadaju ... a este .. ked otvorite dalsi vesmir ... bude .. to fakt klinec do rakvi ... lebo .. ak sa na hru pozrete kolko hracov tam.. je . a este ku tomu .. uni 5.. no hruza.... ved je jasne .. ze kazdy si chce vyskusat redesign.. no ale .... ved uvidime ... ake to bude... ale mozno to bude.. dobre lebo ak nejaky hracui zacnu hrat andromedu tak vyskusaju aj uni 1 alebo tak... odo mna je to vsetko

Quoted

Im Going Back:D

3

Monday, August 24th 2009, 12:05pm

Ja si myslim ze aj je to dobre a aj zle. Je to sice cudna odpoved ale vysvetlim preco ano a preco nie.
Podla mna plus je vtom ze si budu moc hraci konecne zahrat na dlho ocakavanom redesigne hry aj u nas na sk.
Minus je samozrejme to ze uni1,2,3,4 tak tu bude zasa menej hracov.
Achernar suhlasim ze cas ukaze ako vsetko dopadne. :)

4

Monday, August 24th 2009, 12:05pm

pokial nemate dobry pocitac a internet na andromedu ani len nechodte... mne to na cz priserne pomaly taha.... neviem ale aj sposob utokov atd prosto hroza.... stary diesing rulez a novy nech sa strci do p**i... ktomu este tolko ze statistiky mi ani otvorit nejde :D:D:D + je to tam neprehladne a nejde tam foxgame :D prosto hruza
Lieber sterben, als ein Sklave zu sein

5

Monday, August 24th 2009, 12:11pm

je zbytocne otvarat dalsi vesmir,ked ani jeden zo styroch nejavi znaky ze by ludia pribudali,prave naopak

ludia odchadzaju a aj odchadzat budu,uz len kvoli faktoru,ze tu niesu hraci,ze tato hra prestava byt zaujimava..

naozaj nechapem,preco,ked sa vie,ze vsetky uni prejdu na redesign sa otvara dalsi vesmir..
je to pre mna nepochopitelne,preco sa radsej nespravia kroky k motivacii hracov aby napriklad zacali hrat un1,
vesmir ktory ma najvacsiu perspektivu do buducnosti.. moj subjektivny nazor ovsem

neviem ake ma GO skusenosti s marketingom ale odporucal by som,zohnat chlapika,ktory si da tu namahu a spravi razantnejsie kroky k motivacii a dotiahnutiu hracov..

to ze na uni1 hra aktivne podla mojho odhadu maximalne 500 hracov,aj to prehaanam je naozaj katastrofa
a ostatne uni na tom lepsie nemozu byt.. a preto aj uni5 bude katastrofa a ludia tam budu nadavat ze to nikto nehra :D

vobec sa nemalo otvarat takto vela vesmirov..
mali byt dva.. a nie pomaly kazdy rok otvarat dalsi,vediac,ze hracov ubuda a ubuda z celeho portalu ogame.sk

ps: s marketingom mozem pomoct a mam aj uz presne vizie :P aj moznosti samozrejme

edit: vsetko nove,neni vzdy najepsie.. ja urcite na uni5 nejdem,uz len z dvovodu ze po recenziach redesignu a svojej skuske na org mozem verejne vyhlasit,ze este niaky piatok zahram uni1 a koncim s ogame na dobro..

This post has been edited 1 times, last edit by "ZED0LS" (Aug 24th 2009, 12:36pm)

6

Monday, August 24th 2009, 12:11pm

no kazdopadne tak 30% hracov co hraju na starych uni prejde do noveho...takze pre starsie uni to bude vyludnenie..a nastane tam tak trochu rodinna atmosfera kde bude mat letku tak 20 -30hracov max..tak je to na uni3...a ked este poodchadzaju tak tam zostane 10 letiek

nevidel som sice vela reklam na novy redizajn (resp ziadnu ) ale kazdopadne tam bude hrat najviac ludi, takze tam sa to oplati este hrat ( nejaky cas ).....ostatne uni mozu rovno :nclosed:

7

Monday, August 24th 2009, 12:42pm

Quoted

Podla mňa fajn ja hrám cz a org andromédu

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

8

Monday, August 24th 2009, 1:15pm

ja som sa len tak prihlasil na cesku andromedu a mam tam neskutocne dobre postavenu domacu planetu :D
az v tretej galaxii :)
cize myslim ze bude celkom oka :)
uvidime :)

9

Monday, August 24th 2009, 1:27pm

Neko, fox game tam ist nemusi lebo vsetko co obsahuje foxgame obsahuje onadromeda.
dalej teraz viditelne vidite ze na vas nieco leti, 2 cervene riadky, na andromede je Nepriatelske utoky: 0,1,2...toto si ma clovek vsimnut?
strasne pomaly to je a velka zataz jak na net tak na graficku kartu
haus - tam je 11.000 hracov tu ich bdue ledva 2000
ci to bude klinec? brutalne velky, na uni 2 je 1000 hracov a mozno tak 500 aktivnych takto spadne z tych 500 na 300 cca???

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

10

Monday, August 24th 2009, 2:10pm

mali ste budovat ekonomiku na horsie casy, rozmyslat nad tym ako nefarmit okolie svojej planety(moj system+2-3 systemy okolo mna) :)
ked nerozmyslam dopredu a tym nemyslim 2 dni (pre tych lepsich 2 tyzdne) ale rozmyslam rok alebo 2 dopredu tak musim vediet ze jedneho dna pride recesia a jednoducho hracov bude ubudat nie?
vacsina z vas co sa volakedy logovala na UNI2 to mozno nevedela, mozno vedela...ale casom sa da pozerat aj na ine fora kde su navody ako nato...
of course: je velke lakadlo ked stoji v mojom systeme alebo v systeme vedla letka za 50 milionov skod, to je v pohode ale ked si farmite letky resp satelity za 1 mil skod tak potom sa nemozte cudovat ze obranca si povie ze tu lietaju len kamikadze a odchadzam na normalne uni kde sa top hraci s prepacenim vyseru na mojich 200 satelitov...
najlepsie na tom je ze radsej mi tu niekto odpapuluje ako keby troska porozmyslal predtym nez sa registruje na Andromedu...
cize porozmyslajte a nenariekajte uz nad rozliatym mliekom...

11

Monday, August 24th 2009, 4:18pm

Tak a GF zabil všetky predchádzajúce vesmíry.Na uni 2 je teraz niečo málo cez 1000 ľudí.Koľko myslíte že je aktívnych ? podľa mna nie viac ako 200-300.Neviem ako sú na tom ostatné uni ale viem že uni 4 je na tom tiež maximálne biedne.
Na nový SK.server sa určite nepríhlásim pretože podľa mna slovenské servry budúcnosť nemajú.Neviem prećo je to tak ale skutočnosti na to poukazujú.

A k tomu nám ešte zatrhujú robiť reklamu Ogame.SORRY ale je to tak.Nie jeden pokus tu bol všetky ste pochovali.Tak ako sa často hovorí : Čo ste si navarili to si aj zjedzte.

Odpočívaj v pokoji OGame.sk... aspoň niektorých hráčov si tu niečo naučil. ;(
...späť v hre ...

12

Monday, August 24th 2009, 4:23pm

Podla toho, ze na .cz otvaraju (10 dni po prvom) uz druhy redesignovany vesmir a na prvom maju cca 11tis. hracov, to (zatial) vyzera, na znovuzrodenie.
Otazka je ci tam hraci aj vydrzia, alebo tam len nakukaju ako to vlastne vyzera.

O konverzii starych vesmirov na redesign dost pochybujem. Kedze (max) pocet kolonii tam zavisi od urovne Astrofyziky (ktoru u nas nemame), znamena to, ze to by starym hracom zrusili kolonie, alebo "darovali" astrofyziku a prislusnych 40tis. bodov za nu do statistiky?
Nastastie to nie je take jednoduche, tak si myslim, ze starych UNI sa redesign tykat nebude a vdaka moznosti hrania aj cez mobil sem este hraci budu (az zacne skola) aj pribudat.

13

Monday, August 24th 2009, 4:30pm

Quoted

Podla toho, ze na .cz otvaraju (10 dni po prvom) uz druhy redesignovany vesmir a na prvom maju cca 11tis. hracov, to (zatial) vyzera, na znovuzrodenie.
Otazka je ci tam hraci aj vydrzia, alebo tam len nakukaju ako to vlastne vyzera.

no ono je tam vela ale po tyzdni ked sa vymazu ti co len nakukli tak ich bude podstatne menej...preco davaju hned Barym..tak to vazne nechapem...na orgu to malo zmysel lebo tam sa zaplnila Andromeda za 24hod ....ale na cz..?? to sa trochu sekli :pillepalle:

tak som zvedavy kolko hracov tu ostane na starych vesmiroch..

14

Monday, August 24th 2009, 4:41pm

ja som sa len tak prihlasil na cesku andromedu a mam tam neskutocne dobre postavenu domacu planetu :D
az v tretej galaxii :)
cize myslim ze bude celkom oka :)
uvidime :)

Ja ju hram tiez a tiez som v G3 cize susedia :D mne osobne sa to paci. To ze sa otvara andromeda u nas si myslim ze nie je dobre uz len ked si porovnam to ze na CZ je uz teraz registrovanych 11000 hracov :D samozrejme nie kazdy aj pokracuje ale neverim ze sa tu dostaneme za 3dni na take cislo

:flamy:VELITEL VIP FLOTIL UNI-2 / UNI-1:flamy:

Co ma nezabije , to ma posilni a co ma nezostreli, to ma nezrecikluje

15

Monday, August 24th 2009, 4:47pm

Quoted

Ja mám v systéme len TOP 200...rátam to masaker, časom....asi kamoši nebudeme :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :thx:
myslím na cz a sk vyskúšam však čo...nech je sranda

This post has been edited 1 times, last edit by "ANGEL DEATH" (Aug 24th 2009, 5:03pm)

16

Tuesday, August 25th 2009, 2:58pm

tak dneska sa to zacalo.... konec seckym 4u predtym R.I.P odpocivajte v pokoji ;( ;( ;( ;( a myslim si ze najviac hracov na uni 1-2-3-4 bude okolo tych 300 max 400... :jojo: :jojo:
Lieber sterben, als ein Sklave zu sein

17

Tuesday, August 25th 2009, 3:03pm

On hlavní problém je v tom že GF otevrela vesmír pro sk a pro cz ....
Jak uz jsem jednou nekde psal ... myslim si ze by bylo uplne nejlepsi kdyby neexistovali cz a sk , ale byli sloucene...
Stejne plno cechu hraje zde a plno slovaku hraje na cz ... takze je to uplne jedno ... uroven vesmiru by byla jina ...

Tim ze se otevre zde novy vesmir tak akorat budou trpet oba vesmiry...
Z druhe strany kdyz kouknu na andromedu cz ... myslim si ze to bude jeden z nejsilnejsich vesmiru za posledni dobu ...
Jak to bude zde nechame se prekvapit :)

Quoted

REV
uni2
sestřelujeme letky s tradicí od roku 2008

18

Tuesday, August 25th 2009, 3:03pm

robi to len mne alebo aj ostatnym nejde nacitat stranka ked idem postavit neaku budovu??

19

Tuesday, August 25th 2009, 3:10pm

robi to len mne alebo aj ostatnym nejde nacitat stranka ked idem postavit neaku budovu??
neotvraj cele okno asi to ma este nedostatky...len klikne na tu zelenu sipku vlavo hore na obrazku

20

Tuesday, August 25th 2009, 3:44pm

chlapci nemam vela casu na debatu cize som ani necital ine prispevky co tu pisete ale chcem poprosit adminov nech opravia andromedu lebo vobec sa neukazuje kolko budova stoji a neda sa rozpustit ali a dokonca ani premenovat planetu tak prosim o opravu andromedy
K.M.S. Bismarck

Bitevná loď,

dĺžka 248m, šírka 36m a ponor 10,6m
Rýchlosť 29 uzlov,
Loď KMS BISMARCK je najväčšou loďou Nacistického Nemecka.Za svoju dobu na mori stihla zničit pýchu anglického námornictva HMS HOOD.Ďna 27.5.1941 bola BISMARCK potopená.