You are not logged in.

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

81

Wednesday, October 21st 2009, 9:44am

To hej haus, ale zaujimalo by ma, aky je minimalny pocet hracov na uni? bo mam silny pocit ze do 2 mesiacov bude na uni 2 tak 400 hracov. nerobim paniku, len tu pisem ze vela hracov z top 100 mi povedalo ze v pripade redesgnu koncia...a pochybujem, ze sa dokazu naist adekvatne nahrady...

pozri zaoberas sa tu takymi vecami ako je nesmrtelnost chrusta, obrazne povedane...
nejake scenare sa urcite najdu, uvidis a tak isto som sa stretol s tolko kecalkami, ze im uz neverim ani pol kriveho slova a taketo ,,vydieranie" vobec neberiem nejak tragicky...
:miffy:
kazdy clovek ma svoje EGO ktore jednoducho musis prekusnut aby si nieco spravil..
aj ja som mal svoje EGO ktore nedokazalo prekusnut to ze mi stale svietila letka na UNI2 aj ked som uz davno, davno nehral, vysledok je potom v inej sekcii fora...
:borg:
howgh, nacelnik prehovoril :P:P

Ramzes

GO uni4, Andromeda, Capella

• Send private message

82

Wednesday, October 21st 2009, 4:42pm

Ale si ma zasa zotrel, boha ti :D ale ok, tak ja teda dockam, co bude, kedze odpovede sa asik inak nedockam :D uz tu nebudem spamovat, majte sa :D

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat
http://board.ogame.sk/board88-ogame-sk/b…at-na-irc-chat/

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

83

Thursday, October 22nd 2009, 12:32pm

Ale si ma zasa zotrel, boha ti :D ale ok, tak ja teda dockam, co bude, kedze odpovede sa asik inak nedockam :D uz tu nebudem spamovat, majte sa :D

musim sa priznat ze to nebol moj zamer ta zotriet :D..prepac..
minimalny pocet hracov asi nie je a ked je tak o nom neviem..mozno niekto kto hra ogame dlhsie ako 2.5 roka by mohol povedat :)

Ramzes

• Send private message

84

Thursday, October 22nd 2009, 12:36pm

V poho, nic sa nedeje.. to je fajn, takze aj ked bude povedzme o nejaky cas len 100 hracov na uni, budeme si hrat ako velka rodinka, seci sa poznaju, kazdy farmi kazdeho.. tesim sa :D

Quoted

Povedz mi kedy... pomohol ti BOH... mocný si TY... stoj na svojich dvoch! :ABaD:

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat

85

Thursday, October 22nd 2009, 12:38pm

Uvedomujes si ale, ze to skor, ako bude 100 hracov ten vesmir restartuju ?
Ale nebolo by zle, ak by sa spojil s uni1.... aspon by tu hralo viac ludi.... a uni3 s uni4.... lebo 2 a 3 su na tom uz fakt ze zle....
Universum 1 - SK - [OUE] - 18 HoF - 2 Adv - 6 Moon - 9 DS Destroyed - Terminated
Universum 4 - SK - [__DX__] - 1 HoF - Terminated
Universum 6 - SK - [X-COM] - 3 or more unpublished HoF´s - playing as KAPUDRANT
Universum 9 - CZ - [PDS] - 7 HoF - 1 Adv - Terminated

Ramzes

• Send private message

86

Thursday, October 22nd 2009, 12:48pm

Hram ogame cca 7 mesiacov, neviem ako to tu chodi... su aj restarty? bol by som rad, ak by si mi ozrejmil situaciu, co , kedy a ako sa robi.. ui2 s uni 3 by bolo asi najlepsie, uni1 je proti uni 2 dost popredu, zvladali by ho asi len traja hraci z uni2, ktory maju velky naskok na cele, ostatny by sme boli len dobre farmy

Quoted

Máš otázky?
Skús použiť IRC chat

87

Thursday, October 22nd 2009, 12:55pm

Pravda, 106 hracov ma uz nad milion bodov na uni1, ale lepsie ako stratit vsetko co si doteraz krvopotne ziskal....
vesmiry sa restartuju... ak na nich je malo ludi, ale na orgu bol uz aj pripad spojenia vesmirov... je to niekde popisane v teme Uni1 upada, asi v strede by to niekde malo byt...
Universum 1 - SK - [OUE] - 18 HoF - 2 Adv - 6 Moon - 9 DS Destroyed - Terminated
Universum 4 - SK - [__DX__] - 1 HoF - Terminated
Universum 6 - SK - [X-COM] - 3 or more unpublished HoF´s - playing as KAPUDRANT
Universum 9 - CZ - [PDS] - 7 HoF - 1 Adv - Terminated

88

Thursday, October 22nd 2009, 7:20pm

Osone s restartom vesmirov nesuhlasim ! ... Ja by som to rieil tak ze ucty z UNI2 by som presunul na UNI1 a Az potom restartol UNI2 ... mna by dost nhnevalo keby mi len tak restartovali vesmir a ucet co som stavat 1 rok len tak zmyzne a mozem zacat odznova ...
MOON - *6*
HOF - *25*
ADV-
*1*
DS - *8*

89

Monday, October 26th 2009, 2:01pm

Presun účtov? A Ako vyriešite keď má niekto účet na všetkých uni?
-Musí si vybrať?
-Skombinujú sa?
-Ban, Multiúčet?

Ps:nečítal som všetko
Na rozľahlej hladine naše lode zbadáte až na najkratšej ceste k zemine. -B-

haus

zɔıʍzʎzz ʎǝuɹɐǝʞ

• Send private message

90

Monday, October 26th 2009, 3:29pm

s:nečítal som všetko

ehm bol by som rad keby prestanete sirit tieto famy, ktore sirite, pretoze potom tu hraci pisu hypoteticke otazky...
navyse tema nebola otvorena pre diskusiu o zlucovani vesmirov...ak takyto pripad nastane, budete vcas informovany! :nclosed: