You are not logged in.

1

Thursday, September 3rd 2009, 11:43am

Andromeda-spinaz-simulator

Chcem sa opytat na andromede ked dam spionaz kde tam mam simulator ikonu v starej verzii ked som si stiahol Foxgame tak tam mi hodilo simulatore Speed sim a Drago sim do spinaznej spravy. ako to je teraz z novou verziou bude na to nejaky doplnok ci jak ci to nejako programatory spravia aby sa v spinaznich spravach objavil aj odkaz na nejaky simulator. Ci to mam vsetko hadzat rucne ono by to spomalilo ked by som chcel planovat utoky.

P.S. poprosim nech sa k tomu vyjadria aj ogame operatory a programatory.
2 x HOF

2

Thursday, September 3rd 2009, 12:55pm

ta andromede ta ikonka speedsim a dragosim neni bo na normalnom ogame bolo pretoze si mal foxgame
ale sem foxgame nejde tak to asi budes muset robit rucne

3

Thursday, September 3rd 2009, 1:17pm

Morty ja tomju chapem ze tie simulatory mi tam vlozilo az ked som si instaloval Foxgame ale ci bude nieco podobne na new redesing?
2 x HOF

4

Thursday, September 3rd 2009, 1:23pm

Na tvojom mieste by som si stiahol speedsim do kompu a potom uz ibva staci skopirovat celu spionaznu spravu do praveho dolneho okna....to ti moc casu myslim nezozere ;)

5

Thursday, September 3rd 2009, 1:45pm

no dobre Assassin stiahnut som si to uz stiahol ale idem prec tak to vyskusam inokedy. A to ze skopirujem spionaznu spravu a vlozin do instalovaneho speed simu to som netusil tak som zas o nieco mudrejsi diki .
2 x HOF