You are not logged in.

1

Monday, July 12th 2010, 10:17am

Filmy

Zdravim ludkovia ,
tak nakolko mam dost volneho casu v praci a celkom dobry net tak by som chcel vediet aky FILM sa vam doteraz najviac pacil ! alebo na co sa tesite a pripadne aj z kade to tahate lebo uz neviem co mam stahovat
diky za vsetky prispevky ;)

:box:

2

Monday, July 12th 2010, 10:25am

No tak ja len tak okrajovo doplním že ak máte nejaké linky tak mu ich radšej pošlite cz PM lebo by ste za to riskovali warn, ale filmy mu radiť môžete, a willi na sťahvanie kľudne skús použiť aj googla :D ten ti určite niečo poradí, alebo niektoré iné fóra ktoré sú na toto zriadené
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

3

Monday, July 12th 2010, 10:29am

no tak si myslim ze vedia ake linky tu postovat nemali alebo nemaju staci len nazov ja si to uz najdem :D
hadzem jeden na ktory cakam a budem ho pozerat aj s titulkami hoc nerad ale pecka film :D
ja si necham poradit :D

The Expendables

http://www.imdb.com/video/imdb/vi3501000217/

4

Monday, July 12th 2010, 11:30am

vyzerá to že to bude dobrý film :D hlavne tam hrá veľa známych hercov :D
"Čas je život. Nedá se vrátiť ani nahradiť. Marniť čas znamená marniť život. Ovládať svoj čas však znamená ovládať svoj život a plne ho využívať." (Alan Lakein)
Milosť mení levov na baránkov, vlkov na ovečky, príšery na ľudí a ľudí na anjelov... (Thomas Carlyle)
Ten, kto kradne naše sny, nás zabíja. (Konfucius)

"veda nie je zamestnanec, je to vášeň..." (Niels Bohr)

5

Monday, July 12th 2010, 2:24pm

skus si pozret kniha prezitia...alebo iron man 1-2, tiez pozeram dost filmou...tak som zvedavy co tu ludia este navrhnu si pozriet...

-=TOP 10 Boj 5x=--= Advanced 17x =--= HOF 49x=--= HS down 173=-

6

Monday, July 12th 2010, 2:44pm

No ja mam doma asi cez 1400 DVD.. a pred nedavnom som stahoval:

Ruzovy panter 2
Boogeyman 2 / odporucam
30 dni dlouha noc
sirotcinec
Arthur a maltazardova pomsta
Ja som legenda
Kniha preziti / odporucam
Nouzovy východ
Counter Strike 1.6
4 E V E R

7

Monday, July 12th 2010, 3:00pm

tiez som to skladoval..a ukladal..mal som cez 3000 DVD..ale potom som to rozpredal a porozdaval..pretoze ked si chcem nieco pozriet..stiahnem pozrem vymazem....

-=TOP 10 Boj 5x=--= Advanced 17x =--= HOF 49x=--= HS down 173=-

8

Monday, July 12th 2010, 3:23pm

no to hej ale tak ja pozeram kazdy film aj 2 krat do roka napr. sam doma 1,2,3 som videl za 5 rokov najmenej 15krat...a to by sa mi nechcelo stale stahovat..ja to mam v skrini a tam so toho este zmesti vela..
Counter Strike 1.6
4 E V E R

9

Monday, July 12th 2010, 3:32pm

ja tiez dost casto pozeram filmy niekolko krat do roka ale to mozno 1 z 50 ale po roku ich uz deletujem :D

dalsia novinka na ktoru sa tesim ale v kinach vyjde az v oktobri SAW VII
asi pre 2 tyzdnami som to pozeral komplet od I po VI cast

http://www.youtube.com/watch?v=YY4InbzgJec

PS : len pre silne povahy :D

10

Monday, July 12th 2010, 8:25pm

filmy ktoré mňa oslovili - Taken ( 96 hodín ) je to síce asi rok a pol starý film ale podla mňa veľmi dobrý.
začiatkom tohto roka vyšiel Law Abiding Citizen - totálna pecka, pozeral som to asi 3 krát.
a film kôli ktorému som celú noc nespal a nenormálne som sa nad tým celým zamyslel bol - Shutter Island.

toto sú pre mňa tri najlepšie snímky aké vyšli za posledné obdobie.
Zabíjam predsudky.

11

Monday, July 12th 2010, 9:34pm

podľa mňa veľmi zaujímavý film je Ong bak 1 videl som ho minimálne 4-krát :) ,ale iba prvá časť, tie dalšie čo natočili sú úplne od vec iba sama akcia nič iné :D
:blllll: I play only for fun :blllll:

12

Monday, July 12th 2010, 10:32pm

bude to znieť asi divne (nesmejte sa mi =P ) Ale moj mrte najlepší film je ''a zase jedna popelka''...prečo? Preto lebo je tam Selena Gomez,a selena gomez sa veľmi podoba na dievča ktore veľmi chcem a ono mna nie..Tak si to aspoň takto komenzujem ;) očom je ten film takto zhlavy neviem povedať,ale je tam jedna pasáž kde Selena tancuje tango v takých červených šatách,z narúžovanymi perami,hlbokým výstrihom...ach...Ozaj =) čo som chcel =) super film je aj Iron Man 1/2 potom Lovci pokladov 1/2/3 samozrejme Kari..ehm Pirati z Karibiku 1/2/3 a donedávna som uznával aj film AVATAR,ale nejak sa mi sprotivil...

13

Tuesday, July 13th 2010, 12:46am

moje oblubene filmy su vsetke z Dicapriom a Will Smithom, oni vedia tak kazdy film zahrat ze ked to pozeram tak mam pocit ze som v tom filme.

prekliaty ostrov - Dicaprio, novy film
sedem zivotov - Will smith
ja legenda - Will smith
nudzovy vychod - Dicaprio

16teho idem na premieru filmu INCEPTION (pociatok) s Dicapriom, podla vsetkeho to bude trhak, tak som zvedavy co to bude.

14

Tuesday, July 13th 2010, 1:00am

no Prekliaty ostrov je v anglickom preklade Shutter island a to musím len potvrdiť že to je fakt pecka, síce to nieje podla mňa film pre každého diváka, ale podla mňa to je jeden z najlepších filmov aké som kedy videl.
Zabíjam predsudky.

15

Tuesday, July 13th 2010, 6:28am

No tak ked ste uz asi 2 spominali film prekliaty ostrov tak si ho idem kuknut mam ho stiahnuty len som sa ktomu este nejako nedostal.. :D
A ak wilko spominal.. SAW 1-6 je :peace: .uz sa tesim ked vyjde 7.. Avatar sa mi tiez paci uz nech vijde 2.. :D a ake zanre filmov vacsinou pozerate?? JA:
Horory
Komedie
Rozpravky
Akcne
Thriller
Counter Strike 1.6
4 E V E R

16

Tuesday, July 13th 2010, 10:04am

No musím uznať, že ste tu pospomínali naozaj dosť filmov :) Niektoré poznám a iné zasa nie.. Možno neskor spoznám :P

Čo sa týka filmov Saw 1-6 tiež som ich velký fanušík, a očakávam 7. diel :thumbup:

No a čo tak séria Undisputed - Neporazitelný ;) Osobne tento film velmi oblubujem, a myslím že diel č.3 sa velmi vydaril..

Môj osobný výber filmov je len v oblasti horory, akčné - bojové filmy a niekedy aj komédie, ale to len podla nálady a chuti :jojo:

17

Tuesday, July 13th 2010, 10:25am

ešte celkom dobrý film je Nikdy to nevzdávej/Never back down
:blllll: I play only for fun :blllll:

18

Tuesday, July 13th 2010, 10:25am

Takmer somm zabudol na serial Prison Break 1-4 seriu.. uz som to videl asi po 5 krat .. je to super.. :n1: skoda ze to uz nepokracuje...
a este Indian Jones 1-4 je tiez peckovy film..
:thumbup: a este Rychlo a zbesile 1-4.. perfekto :sm:
Counter Strike 1.6
4 E V E R

19

Wednesday, July 14th 2010, 10:53pm

uz 3tyzdne kukam v tescu film Takers na plazme teda len trailer ak by niekto vedel kde si ho mozem stiahnut cez rapid poslite mi cez pm dik na wareze a cucaj som to nenasiel

Vojna sa skončí, ale moja armáda je večná

20

Thursday, July 15th 2010, 4:41am

no keď už píšete o filmoch a devdčkach ja ich nemám zas okolo 1000 ale do tích 500 , posledne čo som videl bol KARATE KID 2010, cool film bol aj Ninja Assasin ,aj THIS IS IT ,Kniha prežití no ako tak sa dalo Rýchlo a zbesilo to je pecka už len počkať na 5ku ,aj z herečkou Mila Jovovich je fajn ,GAMER film to je pecka videl to už dakto . Ja kukam filmy hociake horory ,akčné ,sci fy ,Komedie ,drámy ,thrillery ,vojnové ,animované ,dobrodružne .A filmy si kukni hociake lebo každého niečo ine baví .

Citácia

SLOVENSKO DO TOHO