You are not logged in.

1

Tuesday, November 3rd 2009, 6:10pm

REDESING

Som proti redesignu starych vesmirov a tymto aj chcem poprosit vsetkych tych ktory nechcu redesing nech si to daju do svojich podpisov na fore aby sa vedelo ze kto chce stary design vesmirov 1-4
K.M.S. Bismarck

Bitevná loď,

dĺžka 248m, šírka 36m a ponor 10,6m
Rýchlosť 29 uzlov,
Loď KMS BISMARCK je najväčšou loďou Nacistického Nemecka.Za svoju dobu na mori stihla zničit pýchu anglického námornictva HMS HOOD.Ďna 27.5.1941 bola BISMARCK potopená.

2

Tuesday, November 3rd 2009, 6:18pm

jj redesing je na h... Pýtam sa kompetentných stojí vám to za to ?Slovenské vesmíry upadajú a po redesingu skoncia aj ďaľší hráči!
Je len jedno spravodlivé riešenie - moznosť si osobytne vybrať desing v nastaveniach (co by bol pre programátorov srááášny problem...)

Calibre 5.56 mm
Weight 4.98 kg (with loaded magazine and optical sight)
Length 785 mm
Barrel length 518 mm
Muzzle velocity 940 m/s
Feed 30-round magazine
Effective range 400 m
Cyclic rate fo fire 610-775 rpm
Stop redesingu:omg:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3

Tuesday, November 3rd 2009, 6:22pm

ja si to dam do podpisu...ale myslim ze ak sa to tyka kazdej krajiny kde bezi OGame....je to zbytocne....vsetko nove je akosi zle (Pokec, YouTube, Facebook, OGame).. vsetci protestovali...na facebooku vytvarali skupiny, na yt zase videa na pokeci pisali na plochu...a tu si to davame do podpisov....ale myslim ze to nic nepomoze...kazdemu ide o peniaze, nie o hracov :(

4

Tuesday, November 3rd 2009, 6:27pm

jj redesing je na h... Pýtam sa kompetentných stojí vám to za to ?Slovenské vesmíry upadajú a po redesingu skoncia aj ďaľší hráči!
Je len jedno spravodlivé riešenie - moznosť si osobytne vybrať desing v nastaveniach (co by bol pre programátorov srááášny problem...)

TOTO RIESENIE SA MI LUBI NAJVIACEJ TO SI KAZDY ZVOLI ZE AKO CHCE HRAT TO JE USTRETOVE VOCI OBIDVOM STRANAM A KILLER NA POKECI TUSIM SI TO VYDBOILI ZE KTO CHCE MOZE SI PREPNUT NA STARY POKEC PRESNE TAK BY TO MOHLO BYT AJ TU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nitr0X - Sk.Uni 3, ALI Karibati - 362.424 92rank
Fleet - 121rank
Vyskum - 50rank
No redesign for old universes!

5

Tuesday, November 3rd 2009, 6:53pm

TOTO RIESENIE SA MI LUBI NAJVIACEJ TO SI KAZDY ZVOLI ZE AKO CHCE HRAT TO JE USTRETOVE VOCI OBIDVOM STRANAM A KILLER NA POKECI TUSIM SI TO VYDBOILI ZE KTO CHCE MOZE SI PREPNUT NA STARY POKEC PRESNE TAK BY TO MOHLO BYT AJ TU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ano bolo by to hadam najlepsie...a hadam ked naprogramovali takuto skvelu hru tak by pre nich nemal byt problem toto spravit....
ano na to som zabudol ale to je nieco co je na slovensku...ked to je volakde v amerike tak velmi pochybujem ze sa to podari...
ale aj tak ked si to prehodim ked sa prihlasim na pokec vzdy ma to hodi na novy nie ze by ostal ten stary......

6

Tuesday, November 3rd 2009, 7:00pm

aj na ogame.org su proti redesingu
dôkaz
Goodbye, Ogame.

...d I can't ignore ... I have to watch myself with all my energies and keep building my dreams day by day. Further, I can't play a game where there is no respect for rules and for loyal players, as admins really do what they want. And now that theredesing is coming ... oh, well, I simply had to leave. A big thanks to OGAME, my favourite game ever, a big thanks to the friends that were with me during this experience, my greetings to all the players with my wishes to enjoy the game, and best luck t...aneb

Zbohom, Ogame.
... D nemôžem ignorovať ... Musím sa pozerať na seba zo všetkých zdrojov energie a budovanie držať mojich snov zo dňa na deň. Ďalej, nemôžem hrať hru, kde nie je dodržiavanie pravidiel a pre verných hráčov, ako správcovia naozaj robiť, čo chcú. A teraz, keď redesing sa blíži ... No, jednoducho som musel odísť. Veľké vďaka OGame, moje najobľúbenejšie hra vôbec, veľké vďaka priateľom, ktorí boli so mnou v tejto skúsenosti, moje pozdravy pre všetkých, ktorí s mojím želaním, aby si hru a najlepšie šťastie t. ..

Calibre 5.56 mm
Weight 4.98 kg (with loaded magazine and optical sight)
Length 785 mm
Barrel length 518 mm
Muzzle velocity 940 m/s
Feed 30-round magazine
Effective range 400 m
Cyclic rate fo fire 610-775 rpm
Stop redesingu:omg:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7

Tuesday, November 3rd 2009, 7:06pm

no ja som myslel zwe na org je touz vsetko z redesignovane a inac prosim modov aby to nezavierali pls
Fleet - 121rank
Vyskum - 50rank

8

Tuesday, November 3rd 2009, 7:29pm

Som rad ze ste to zobrali tak ako ja ;) dufam ze sa redesing neuskutocni!!!!!!!

uz mam dost hracov na uni4 ktory s tym su ochotny skoncit tak a ked tolko hracov pojde aj z ostatnych uni tak myslim ze sa ogam.sk moze zabalit
K.M.S. Bismarck

Bitevná loď,

dĺžka 248m, šírka 36m a ponor 10,6m
Rýchlosť 29 uzlov,
Loď KMS BISMARCK je najväčšou loďou Nacistického Nemecka.Za svoju dobu na mori stihla zničit pýchu anglického námornictva HMS HOOD.Ďna 27.5.1941 bola BISMARCK potopená.

9

Tuesday, November 3rd 2009, 8:08pm

ja som sa na andromedu regol 2 krat a vzdy som dal zmazat ucet pretoze to je nieco strasne...kym sa mi to nacitalo a este ked som zvyknuty na stary design...to sa proste neda...

10

Tuesday, November 3rd 2009, 8:10pm

mozem sa ta opytat koho kompetentneho si sa na toto pytal?

Stale mi nejde do hlavy co to tu stale rozoberate. Ano redesign sa deje ale niekde sa nehovori ze to ma postihnut ogame.sk komunitu pokial dobre viem. Zacal to tu niekto pisat a vy ste mu to zjedli aj s udickou . Redesign uz bol ako davno na inych serveroch a sem sa az kedy dostal...tak isto aj zmena fora. Vobec to nieje aktualne a ked to bude aktualne a Ogame.sk komunita o tom bude daco vediet tak urcite sa to dostane aj k vam. Takze zbytocne by som vsetkemu neveril
The world is full of kings and queens, who blind your eyes and steal your dream

11

Tuesday, November 3rd 2009, 8:25pm

ja mam otazku, celkom strucnu, kedy bude redizajn ???? kolkateho asi cca... a ked bude ako to bude s planetami a tou expedicnou ??? a vlastne STOP ja tam uz nebudem... potom inak mozte zlucit seckych hracov od 1-4 a budete tu mat 200 :D
Lieber sterben, als ein Sklave zu sein

12

Tuesday, November 3rd 2009, 8:38pm

Osobny nazor je ze ste zbytocne pesimisti ! ked maju rozum tak aspon UNI1 nechaju take ake je :)
jedna vec by ma este zaujimala !
Keby top Hraci napisali ze redesign je uplne super krasna vec tak by som bol strasne zvedavy kolko z vas by sa s toho tesilo a vitalo redesign :blllll:

podla mna je to vsetko o tom ze niektory hraci , ktorych hlas tu dost zavazi sa vyjadrili ze idu prec tak teraz vsetci za nimi lebo mi nemame vlastne nazory

Co sa tyka nacitania tak u mna je to v pohode :nclosed:

Radsej by som ostal rpi starom vzhlade Ogame , ale ked pride redesign tak ostanem i nadalej :ABaD: ... Musime drzat krok s dobou si predstavte ze Tovaren Skoda zacala vyrabat nove favority ale vy sa silou mocou bijete za tie vase 105-ky :omg:

Aj na forum ste vsetci pindali ( dokonca i ja ) , ze bude uplne strasne a nakonec si ho neviem vynachvalit :thx:
MOON - *6*
HOF - *25*
ADV-
*1*
DS - *8*

13

Tuesday, November 3rd 2009, 8:40pm

ja mam otazku, celkom strucnu, kedy bude redizajn ???? kolkateho asi cca... a ked bude ako to bude s planetami a tou expedicnou ??? a vlastne STOP ja tam uz nebudem... potom inak mozte zlucit seckych hracov od 1-4 a budete tu mat 200 :D
opravdu netusim, jestli je nekdo tak natvrdlej nebo uz nvm jakej, nikdo z Ogame.sk tymu ti nerekne, kdy to bude, tohle je ciste rozhodnuti Gameforge a tym Ogame.sk, Ogame.cz atd.. s tim nenadela vubec nic, at by se mu to nelibilo sebevic (i kdyz jim je to imho jedno)
jinak mam na redesign stejny nazor jako vetsina tady........

14

Tuesday, November 3rd 2009, 8:57pm

a ako je to pri tomto disegne sa daju dat vseliake skiny a to sa neda dat na andromedu ze si stiahnes skin stareho redesignu??????????????????????????
Fleet - 121rank
Vyskum - 50rank

15

Tuesday, November 3rd 2009, 9:09pm

jookekro mily moj, ja som tam dal ci nevedia "cca" (circa,mozno, priblizne) pre nechapavych, takze ci to bude tento rok, alebo az buduci

a ozaj ogame.de a ogame.org uz menia ci este stale su na starom dizajne
Lieber sterben, als ein Sklave zu sein

16

Wednesday, November 4th 2009, 1:02am

a ako je to pri tomto disegne sa daju dat vseliake skiny a to sa neda dat na andromedu ze si stiahnes skin stareho redesignu??????????????????????????
ee toto mam pocit ze nefunguje. kazdopadne napad je to dobry :) ale v novych uni nemas moznost ani skin nahodit, galaxytool, foxgame a podobne vychytavky pouzivat
I came to destroy your dreams...

17

Wednesday, November 4th 2009, 2:21am

Osobny nazor je ze ste zbytocne pesimisti ! ked maju rozum tak aspon UNI1 nechaju take ake je :)
Mám pre teba jednu otázku prečo práve UNI1 ? Hádam si nemyslíš, že sa tam potom nahrnú hráči z ostatných vesmírov. Nie, ja si to nemyslím.
Som proti redizajnu starých vesmírov. Pre dosť hráčov to bude znamenať koniec s ogame.

UNI2 SK minulosť : pri odchode TOP1 :ABaD: UNI4 SK minulosť : pri odchode TOP1

... vlastné účty ...

18

Wednesday, November 4th 2009, 6:37am

jookekro mily moj, ja som tam dal ci nevedia "cca" (circa,mozno, priblizne) pre nechapavych, takze ci to bude tento rok, alebo az buduci

a ozaj ogame.de a ogame.org uz menia ci este stale su na starom dizajne
OMG, jak ti to mam rict, ze to nikdo krome GF neví, pochop to, prosim te, a pak, kdo je nechapavej??? :D proste muze to prijit zejtra, ale i za pul roku, tak nvm jaky cca si pan neko predstavuje....

19

Wednesday, November 4th 2009, 2:20pm

ee toto mam pocit ze nefunguje. kazdopadne napad je to dobry :) ale v novych uni nemas moznost ani skin nahodit, galaxytool, foxgame a podobne vychytavky pouzivat
a niakov neskorsio aktualizaciou sa to nebude dat zmenit???? a ak dobre chapem to ani galaxytool nejde na new redesigne????? :omg:
Fleet - 121rank
Vyskum - 50rank

20

Wednesday, November 4th 2009, 3:50pm

To Tiger : UNI1 som spomenul preto lebo je najstarsie UNI na Ogame.SK .. nema to nic spolocne s tym ze tam hram i ja :)
MOON - *6*
HOF - *25*
ADV-
*1*
DS - *8*