jj redesing je na h... Pýtam sa kompetentných stojí vám to za to ?Slovenské vesmíry upadajú a po redesingu skoncia aj ďaľší hráči!
Je len jedno spravodlivé riešenie - moznosť si osobytne vybrať desing v nastaveniach (co by bol pre programátorov srááášny problem...)
jj redesing je na h... Pýtam sa kompetentných stojí vám to za to ?Slovenské vesmíry upadajú a po redesingu skoncia aj ďaľší hráči!
Je len jedno spravodlivé riešenie - moznosť si osobytne vybrať desing v nastaveniach (co by bol pre programátorov srááášny problem...)
TOTO RIESENIE SA MI LUBI NAJVIACEJ TO SI KAZDY ZVOLI ZE AKO CHCE HRAT TO JE USTRETOVE VOCI OBIDVOM STRANAM A KILLER NA POKECI TUSIM SI TO VYDBOILI ZE KTO CHCE MOZE SI PREPNUT NA STARY POKEC PRESNE TAK BY TO MOHLO BYT AJ TU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dufam ze sa redesing neuskutocni!!!!!!!
opravdu netusim, jestli je nekdo tak natvrdlej nebo uz nvm jakej, nikdo z Ogame.sk tymu ti nerekne, kdy to bude, tohle je ciste rozhodnuti Gameforge a tym Ogame.sk, Ogame.cz atd.. s tim nenadela vubec nic, at by se mu to nelibilo sebevic (i kdyz jim je to imho jedno)ja mam otazku, celkom strucnu, kedy bude redizajn ???? kolkateho asi cca... a ked bude ako to bude s planetami a tou expedicnou ??? a vlastne STOP ja tam uz nebudem... potom inak mozte zlucit seckych hracov od 1-4 a budete tu mat 200![]()
ee toto mam pocit ze nefunguje. kazdopadne napad je to dobrya ako je to pri tomto disegne sa daju dat vseliake skiny a to sa neda dat na andromedu ze si stiahnes skin stareho redesignu??????????????????????????
ale v novych uni nemas moznost ani skin nahodit, galaxytool, foxgame a podobne vychytavky pouzivat Mám pre teba jednu otázku prečo práve UNI1 ? Hádam si nemyslíš, že sa tam potom nahrnú hráči z ostatných vesmírov. Nie, ja si to nemyslím.Osobny nazor je ze ste zbytocne pesimisti ! ked maju rozum tak aspon UNI1 nechaju take ake je![]()
OMG, jak ti to mam rict, ze to nikdo krome GF neví, pochop to, prosim te, a pak, kdo je nechapavej???jookekro mily moj, ja som tam dal ci nevedia "cca" (circa,mozno, priblizne) pre nechapavych, takze ci to bude tento rok, alebo az buduci
a ozaj ogame.de a ogame.org uz menia ci este stale su na starom dizajne
proste muze to prijit zejtra, ale i za pul roku, tak nvm jaky cca si pan neko predstavuje.... a niakov neskorsio aktualizaciou sa to nebude dat zmenit???? a ak dobre chapem to ani galaxytool nejde na new redesigne????? :omg:ee toto mam pocit ze nefunguje. kazdopadne napad je to dobryale v novych uni nemas moznost ani skin nahodit, galaxytool, foxgame a podobne vychytavky pouzivat
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH